Forumet - Hur mår du?

Hur mår du?

873672 27 52602
Jag kunde må bättre... Men ja har Rush på så ja e rätt glad ändå! *ler*

Vill på Slayer imorn, men har ingen biljett o inge pengar o köpa där [cry] WHY!=?!?!?!?!?!!`?!??! Only in the no-Slayer ticket have I realized... GOD HATES US ALL! GOD HATES US ALL! GOD HATES US AAAALL!! drem drem dedidu drem drem dedidu drem drem dedidu dödadodadidedidu!

Spana också in:

Mapenzi: Ta ett som är nära... Ingen mening o ta ett bra gymnasium om du ändå måste åka i 1½ timme för o åka dit... Som min studievägledare sa... "Hur kan man studera ordentligt när man e trött av att åka tåg?", och de ligger en jävla poäng i de... Ja e inte alls trött i den skolan ja går i, alla säger att den e dålig osv, men den är bättre än den gamla skolan på alla sätt o vis.
Mår bra och dåligt....
Allt går inte min väg just nu, men annars jävligt bra :)


Det spelar också roll hur bra gymnasiet är och hur lång tid det där, åker 45-50 minuter varje dag till skolan och tillbaka. Finns ingen bättre skola för mig än den jag går i. Så välj det du vill ha, som intresserar dig mest :)
tänkte skriva "amen det är bara bra här!" men sen så börjar jag fundera och jag tänkte efter och insåg att jag mår ju skit... fattar inget av skolan av vad vi gör i ett enda arbete.

Är olyckligt kär, en är inte intresserad den andre är kär i mig men vill inte ha efter förhållande.

Bråkar hemma jämt

och det värsta... har inga pengar kvar och det är en halv månad kvar till studiebidraget...[cry]