Forumet - Hur MÅR du idag? (ätstörningar)

Hur MÅR du idag? (ätstörningar)

59919 0 29482
Hej sötnosar!

Jag har bestämt att lägga upp en ny tråd.
Man får dock INTE skriva exakta mängder mat man ätit i denna tråd.
Man får skriva PRECIS hur mycket som helst om hur dåligt man mår över det man ätit, bara man inte skriver hur mycket. Detta påverkar andra mer eller mindre, medvetet eller undermedvetet.
Denna tråd är till för att, framför allt vi med ätstörningar, skall få kontakt med andra i samma situation, för att vi ska ha möjligheten att kunna tala ut om problemen med personer i samma/ liknande situation och, självklart, för att vi ska känna gemenskap- utan att triggas eller peppas till försämring inom sjukdomen.

Så jag säger välkommen, alla gummor(gubbar?), till denna nya tråd.
För oss som tycker om varandra![love]
enimängden är så glad, det känns verkligen som om ni lyssnat på mig, och jag ser ju att flera av er funderat i dom här banorna, att det ej är bra, men äntligen görs något åt det!! [bigsmile] inte konstigt kanske, hade ju aldrig gjort det själv när jag mådde som värst, då man är instängd i sin egna lilla värld.. [rolleyes]

ska vara med er nu iaf.. vill veta hur det är med er varje sekund.. iofs vet jag inte om det är så bra för mitt eget bästa, då jag på något sätt kommer tillbaka i tankarna "jag vill må dåligt" eller, liksom lyckas med att svälta sig själv, till döds..
usch vad dum jag är, äs-tankar!!

håller med dig om reglerna! här får man inte skriva vad man ätit alls! vad vinner man på det? när jag mådde som värst var dte liksom lite så att man åt lite mindre för att kunna visa er hur "duktig" man var.. helt fel alltså..

älskar er, kämpa på nu!

[love]

Spana också in:

Isåfall ska jag skriva hur jag mår idag.
Jag är jätteglad för imon får jag träffa min prinsessa.
Jag känner mig tjock o äcklig.
Har ätit fööör mycket idag med.

Men vet ni vad?
Idag när jag gick på stan...upplevde jag inte längre att jag var uttittad..
Jag speglade mig lite snabbt o såg att "wow idag e jag fin"..
Sen om spegeln ljuger e d en annan sak...
O om den gör det, så gör det inget.
För jag mådde bra av det iaf!!
[bigsmile]