Forumet - Hur mår du och varför?

Hur mår du och varför?

1260 1 11

Spana också in:

Tack för att du frågar! Jag mår inte så bra just nu. Mår väldigt dåligt generellt. Jag är deprimerad och har varit det länge, men jag har fått hjälp av läkare och äter antidepressiva. Förut var jag verkligen djupt deprimerad och mådde så dåligt som man kan må, men nu börjar det bli bättre. Jag har inga riktiga vänner och känner mig ensam vilket såklart är jobbigt. Jag mår bra av att umgås med min familj och lyssna på musik jag gillar. Det känns som att det fortfarande är tabu att prata om psykisk ohälsa och att många inte förstår vad det innebär att tex vara deprimerad, och det gör att jag har svårt att öppna mig för människor. Det är synd. 

Jas: Hur mår du just nu? Hur mår du generellt?
Hur mår du fysiskt? Hur mår du psykiskt?
Varför mår du bra eller dåligt?
Vad får dig att må bra?
Just nu mår jag kasst och generellt ännu värre. Fysiskt har jag ont i vänster fot och i ryggen. Psykiskt vill jag bara dö. Vet inte varför dock,  har vart så här i snart 3 veckor. Kan ha att gör med att jag har depression i grund och botten. Det som kan få mig att må bättre är närhet från personer jag bryr mig om. Det brukar få mig att tänka på annat och jag kan slappna av.
Hur mår du just nu? Hur mår du generellt?
Jag mår väl bra men det svänger, mellan att må bra till att jag mår dåligt. Varför? Vet inte, varför jag mår dåligt är för att jag är singel och de tjejer jag kommer i kontakt med så har vi olika intressen, nu lär de läsa detta men det inte fel på dessa tjejer utan det är bara olika intressen som så. Sen kanske jag ska socialisera mig mer med tjejer som till trots har andra intressen än mig för att testa mig, jag venne.
Generellt är det väl sisådär, helst vill jag ju må okej iaf så man inte blir deppig för det är ju bara jobbigt och man blir asocial och sånt och det vill jag inte.

Hur mår du fysiskt? Hur mår du psykiskt?
Fysiskt mår jag bra, ibland känns det väl dåligt men generellt bra. Psykiskt är det för det mesta bra ändå, men sen tvivlar jag ibland på hur bra det är och det vill jag nog egentligen inte.

Vad får dig att må bra?
Hade jag haft en flickvän hade det ju känts bra men skulle jag och flickvännen ha olika intressen blir det ju jobbigt för båda men vad vet jag, man kan nog hitta något gemensamt kanske. Sen finns det mera som skulle boosta i någon mån ens välmående som jag inte tänker ta upp.