Forumet - Hur mycket bryr ni er om andras utseende?

Hur mycket bryr ni er om andras utseende?

1990 1 16
Jag mår jättedåligt över kroppskomplex och sånt, just nu speciellt min rumpa. Jag är väldigt smal och har ändå en jättesladdrig rumpa med nån slags grop på sidorna. Där det "ska" va alldeles runt som nån jävla boll... Jag har aldrig varit ihop och undrar om ni skulle gå mycket på hur en möjlig partners kropp ser ut? Alltså hur stor betydelse de har för er? Helt ärligt alltså.

Japp...: Jag mår jättedåligt över kroppskomplex och sånt, just nu speciellt min rumpa. Jag är väldigt smal och har ändå en jättesladdrig rumpa med nån slags grop på sidorna. Där det "ska" va alldeles runt som nån jävla boll... Jag har aldrig varit ihop och undrar om ni skulle gå mycket på hur en möjlig partners kropp ser ut? Alltså hur stor betydelse de har för er? Helt ärligt alltså.
Du kommer att träffa någon. Oroa dig inte. du är fortfarande väldigt ung.
Visst tänker jag på andras utseende, men jag nämner det aldrig varken för personen det gäller eller för andra om denne. Jag behåller sånt för mig själv. Men är ärlig om någon frågar.
Och utseende är av ganska stor vikt för mig. Jag kan t.ex inte tänka mig att vara tillsammans med någon som jag inte finner snygg. eller snygg och snygg... Men se bra ut.
Men man kan inte attrahera alla, men man attraherar alltid någon.

Spana också in:

Det beror på, hur just rumpan har för form är ju inte speciellt viktigt eller om brösten ''ser lite konstiga ut'' hur de nu kan tänkas göra det vet jag inte.
För min del gällande partner så bara hon ser söt ut och jag finner henne intressant så sett så har man kommit långt på vägen. Jag såg en söt tjej på ÖoB nånstans i närheten av Katrineholm, först tittade jag inte på henne men sedan såg jag henne, för vissa kanske hon inte hade sett snygg/söt ut men det tyckte jag. Mådde lite dåligt efteråt eftersom att i första ögonblicket såg jag väldigt ointresserad ut Ledsen

Armagedon: Visst tänker jag på andras utseende, men jag nämner det aldrig varken för personen det gäller eller för andra om denne. Jag behåller sånt för mig själv. Men är ärlig om någon frågar.
Och utseende är av ganska stor vikt för mig. Jag kan t.ex inte tänka mig att vara tillsammans med någon som jag inte finner snygg. eller snygg och snygg... Men se bra ut.
Men man kan inte attrahera alla, men man attraherar alltid någon.
+1 Tumme upp
Håller helt med dig, känner samma sak på denna front!