Forumet - Hur mycket klarar urin klarar urinblåsan att holla?

Hur mycket klarar urin klarar urinblåsan att holla?

5747 0 13
Jag vet ej, gjord ett test med en kompis, vi höll oss en hel dag utan att kissa, dracka massa vatten, vi var ute och badade i en sjö mitt i skogen, så att vi kunde vara ifred. vi stod bredvid varandra och drack Cola, sprängde fruktansvärt i blåsan, var tvungen att konsentrera sig på att holla det inne, efter att stått där en kvart gav kompisens blåsa upp, 3-4 min senare gav min upp med, då går det inte att holla sig.

Hur mycket tror ni den rymmer max?
Jag låg fastspänd på en spineboard i massa timmar en gång i kö på röntgen. En sån bår man ligger fastspänd på med fixerad rygg och nacke... Pissnödig som fan [bigsmile] Till slut börja det göra ont som fan å jag insåg att jag inte skulle palla så många fler timmar så jag bad om en flaska [smile] Men, då var det omöjligt att pissa [no-no] Helt fucking omöjligt[no-no] fick vänta en halvtimme till för att klämma fram några droppar [no-no]

Höhö så på nått vis låser kroppen urinvägarna så att man inte ska pissa på sig [tard]

Spana också in:

Jeppi:

när man ligger ner är det nästan omöjligt att pissa, det är det som ska hindra en för att kissa ner sig när man sover


Det kan kännas svårt att pinka liggande, men om kroppen verkligen måste pinka så bryr den inte sig om vad du håller på med.
Om man sover brukar man ofta vakna av att man är nödig eller så kissar man på sig. Annars skulle ju folk som ligger i koma inte kunna pinka...och det kan dom.