Forumet - Hur mycket krävs?

Hur mycket krävs?

257 0 13

Jag skulle druckit max 1.5 dl till att börja med. Vänta typ 45-60 minuter och om du inte känner dig skönt avslappnad så drick långsamt lite till. Glöm inte att det tar ett tag innan alkoholen du fått i dig känns av. För att vara på den säkra sidan så kan du ju dricka lite, vänta länge, dricka lite till vänta länge, tills du uppnått den effekt du vill. Men mind you, jag är ingen expert så ta mina råd med 1 nypa salt.

Spana också in:

håller med ensamvarjen, fast det beror på hur mycket du väger och hur mycket fett du har, vilket kön osv. Jag skulle dricka ett glas (alltså vinglas med lagom mängd och inte till bredden raggarstyle) och vänta en kvart/20 min till nästa. Om du är en tjej på 165cm skulle jag nog inte rekommendera mer än 3-4 glas på en kväll, några extra om du är en 2m lång kille. Första fyllan är svår att kontrollera så man gör lätt misstag om man inte tar det varligt.

Det har säkert sagt förut i tråden. Men hur påverkad man blir skiljer sig från person till person genom kroppsmassa och annat. 

Grejen med alkohol är ju också att verkningstiden är så helvetes jävla lång.. Så dricker du en viss mängd av något känner du inget förens 30-60 minuter efteråt..

Vid denna tidpunkt kan du antingen ha druckit lagom, för mycket eller för lite.. 

Du måste testa dig fram!! De flesta spyr av överdosering osv några gånger innan man hittar rätt mängd! 

Sen finns det annat som påverkar också givetvis, dricker du oftare behöver du mer för samma berusning osv.. 

Jag dricker typ 1 gång i månaden och har kommit fram till att en flaska 350ml (whiskey 40%) under en lång kväll på 6 timmar förtäring räcker gott och väl..