Forumet - Hur ofta är det rimligt att ha på sig samma kläder

Hur ofta är det rimligt att ha på sig samma kläder

2494 0 26

Har typ några kläder som är min favorit. Ganska mycket mer än mina andra kläder. Då är det ju inte så konstigt att man vill ha på sig dem mer än de andra. Oftast är det det senaste man köpte som lockar. Tycker ni det är lite udda att vilja ha samma kläder på sig ofta? 

Spana också in:

tycker det är mysigt att upptäcka att personer i min omgivning har använt samma kläder under en längre period, avväpnande och mänskligt. hade också en kompis upp till högstadiet som tyckte att jag var fett skum och hemsk och hiskelig som kunde gilla att göra på samma sätt, och brukade moralisera förolämpat om jag hade samma kläder på mig i mer än två dagar i rad. men ja. det är jätterimligt, det är jätteskönt och underbart att bara sluta sig i en kula av oföränderlighet och varma raggsockor.

tevepro: Jag borde inte göra det. Bara att jag fått pikar på det förut. Fett onödigt av dem men det sätter ju saker i snurrning...


OKEJ MEN DET VAR JU SKÖNT ATT MAN INTE ÄR ANNORLUNDA. KAN BÄRA MIN RANDIGA TRÖJA MED HÖGT HUVUD.


Ja för fan, du ska inte låta sådant förtryck tvinga dig till att sitta längst bak i bussjäveln.

har en rätt så färggrann stil och det känns så obvious när jag har samma kläder på mig flera dagar i rad.

brukar byta byxor och övertröja varje dag (och underkläder..) men har kanske på mig samma linne längre.

slänger inte grejerna i tvätten direkt heller utan skakar ur och viker in i garderoben och använder en annan dag.

tycker absolut inte det är fel att använda samma kläder flera dagar i rad så länge en inte stinker, men kan ändå reagera på det.