Forumet - Hur ofta kapar du trådar på forumet?

Hur ofta kapar du trådar på forumet?

2085 0 23
Hallå!

Detta är en fråga jag gärna vill ta upp, det händer ibland att somliga kapar trådar för att få fram sina egna tankar. Är du en av dom?

Spana också in:

Ja det händer mig ofta, säkert en av de regelbrott jag begår mest här

Istechetvåpunktnoll: Ja, det händer ibland när jag kommer på något kul
... eller när diskussionen utvecklas från ett ämne till ett annat, det är naturligt att det blir så och det ska det få bli, det är vad som är en diskussions dynamik. Jag brukar chatta också, men sker det i lektrådar lägger jag oftast till ett OnT

Fingerprints: Saknar WÖÖÖ-tiden
Med Dan. Wöööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
Försöker att inte göra det men det händer säkert och har absolut hänt. Försöker också tänka på vem det är som har skapat tråden också då det är en lite respektlös handling.
Vi är ganska många här och många av oss vill ha våra slevar i varenda gryta, på både gott och ont, och är det någon som vanligen inte tar så mycket plats så ser jag det som ännu viktigare att inte göra på det viset då det inte alls uppmuntrar hen till att våga ta mer plats.

Fasiken: vad menas med kapa
WÖÖÖÖÖÖÖÖØØØÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÄÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ