Forumet - Hur ofta klipper ni er och hur mycket betalar ni?

Hur ofta klipper ni er och hur mycket betalar ni?

2159 0 14

Är helt enkelt bara nyfiken! 

Nämn gärna om ni är tjej, kille, icke-binär och om ni bor i en större eller mindre stad, om ni vill. 

Bor i en liten stad, är tjej, och har sett att det kostar runt 300kr mer eller mindre här. Har inte klippt mig på ett tag, men det ska nog allt hände snart. 

Inga kommentarer

Tråden har 14 svar. Sortera efter:

Spana också in:

jag klipper mig olika ofta. nu vill jag spara ut så har inte klippt mig sen i höstas tror jag. brukar annars klippa mig var fjärde månad lr så. nästa gång blir nog i sommar pga vill spara ut som sagt. kostar oftast inget pga klipper mig hos familjevän som också är kund till mor. annars klipper jag mig ofta utomlands och då äre billigare.

Det kostar ju alltid olika beroende på: Hur mycket man klipper, tjej eller kille, stamkund/kupongrabatt/femte gången-gratishäfte sen vart man går, T.E.X en lyxig salong med superkunniga hårvårdsutbildade anställda eller en salong med hyfsat kunniga. Storlek och ålder på stället (Nya salonger kan vara billiga i starten för att locka kunder).
Om man klipper enbart håret eller gör mer saker.
   Men att klippa sig som kille kostar 300 kr för mig med "medellångt" hår fast original priset för killar är 250 kr. Tjejer original 350 kr. Sen så en annan salong som jag går till ibland kostar det 400 kr. Tycker att det är överdrivet mycket men de klipper, lyssnar, vänligare och 3x bättre än den andra salongen. Det är därför.
    En tjej i min förra klass klippte sig+färgade håret och massa annat en gång i månaden och det kostade henne 1600 kr var gång. (Farsan betalar) / Rikt folk.