Forumet - Hur ofta köper du ny dator?

Hur ofta köper du ny dator?

11203 1 88

köper nytt när det gamla går sönder. Men det sker relativt sällan, min föregående dator  mäktade verkligen med allt, gick alltid att få igång den på något sätt. Men en simpel regnskur kortslöt fläkten bara för att jag glömt fönstret på glänt :S men gick ju iofs att få igång den en liten stund innan den överhettade, Trogen elektronik in i det sista sånt gillar jagSöt

Spana också in:

GTX 760 är väll för mycket kraft, 600 GTX serien låter däremot ok. Är inte en som köper alla möjliga spel utan en som njuter mest av detaljer och delvis hardcore-spelande, har varit lite lat men nu vet jag att GTX är den bästa utav GT och GTS. Kanske så köper jag en 650 eller 60 och hoppas att jag inte blir stulen på pengar för jag kan inte handla på nätet. Kommer att kosta runt 1500kr skulle jag gissa och ifall det blir 2500 så är det lite misstänksamt. Blir kanske lite svårt att byta ut skitet så väll jag köp.
Maki:GTX 650 finns för 1K.
Ingen större uppdatering från 530 kanske. Men beroende på vad du vill spela så kan det kanske räcka för dig i dagsläget.
Min bror kör på en liknande som du och nyare spel fungerar, om än med sämre fps osv.
Spara ihop en slant till för att lägga på minst GTX 760 eller en R9 270X (280X har jag och jag tycker personligen att den levererar mycket bra). 

SPJ_WM96: hoppas att jag inte blir stulen på pengar för jag kan inte handla på nätet. Kommer att kosta runt 1500kr skulle jag gissa och ifall det blir 2500 så är det lite misstänksamt. Blir kanske lite svårt att byta ut skitet så väll jag köp.

Inet är en seriös sida med många år på nacken.
Hur gammal är du?
Du har kanske någon kompis som kan hjälpa dig byta ut grafikkortet?
Den jag länkade till kostar ju ca 1000kr. Sen blir det frakt på en liten slant. Men om du vill ha mer detaljer och mer kräm i maskinen så är minst GTX 760 att föredra då. Kostar mer men det gör jobbet. Sen är R9 280X ett bra och lagom billigt alternativ jämfört med nVidias GTX.