Forumet - Hur ofta träffas ni?

Hur ofta träffas ni?

373 0 35

Spana också in:

1-3 ggr per vecka. Vi bor i samma stad.
Prata, laga mat, äta/fika på stan, gå på ikea, spela instrument, umgås med gemensama vänner, spela spel med familjen, diskutera viktiga frågor, ta promenader, spela/sjunga tillsammans i kyrkan, shoppa, åka på sommarläger, åka och hälsa på min familj som bor långt bort, gått på bio ett par gånger, bowla, bada, se på när han spelar på konserter eller musikal eller sjunger, se på film, sitta vid ett mysigt litet bord och äta choklad eller nåt annat, planera framtiden.
Sen brukar vi snacka i telefon varje kväll.

Du då? (Antar att du har någon också eftersom du frågar.)
henke4545:

Vi bor ca 6 mil från varann..


Det är typ 60 mil mellan mig och min pojkvän, 8h med buss. [zzz]

Vi brukar typ träffas varannan helg, ibland oftare + loven. Och då brukar vi äta (extrema mängder), pussas, sexa, se film, gå promenader, laga mat, prata om framtid, ha våldsamma diskutioner om politik, klappa katter, baka och typ sova.
henke4545:

Vi bor ca 6 mil från varann..


Är det svårt att åka mellan?

Jag och min pojkvän bode jättelångt från varandra för i ett år för lite mer än ett år sedan och då träffades vi väldigt sällan. Bara var tredje helg! Men det var ju bara för att det var så otroligt långt avstånd. Uppsala- Jönköping. Men vi snackade jättemycket i telefonen. och det tog jättemycket tid!

Tid är viktigt för att ett förhållande ska hålla, speciellt i början. Det kan jag säga på en gång. Men det beror ju helt på hur mycket tid du har och hur seriös man är. Och vilka behov just ert förhållande skulle få. Det kan ju vara lite olika från person till person också. Det jobbiga med att bo en bit bort är att man ibland inte kan träffas när man behöver det.