Forumet - Hur ofta tvättar ni era jeans?

Hur ofta tvättar ni era jeans?

2363 0 25
När jag har tvättat mina jeans så har det ofta lett till att slitningarna försvinner, passformen förstörts eller att jeansen tappar färgen

Jag tvättar i stort sätt bara mina jeans när jag spiller något på dem, vilket leder till att vissa jeans inte har tvättats på flera månader [cool] visst luktar de lite om man trycker upp ansiktet i dem, men annars tycker jag att det inte märks öht...

Hur ofta tvättar UM sina jeans?

Spana också in:

Köffein:

Hur ofta tvättar UM sina jeans?


inte lika ofta som andra kläder,blir med 2 veckors mellanrum kanske,men då byter jag till ett renare par oftare och slänger dom skitiga i tvätthögen som får växa tills det blir till en full tvättmaskin. meningslöst att tvätta några få plagg åt gången bara.
Vad renliga folk är här. Fast säker bara som de låtsas.

Hört att man endast ska tvätta jeans ca en gång om året, om man inte använder de så att de bli skitiga som om man jobbar i stall etc. Fast palla tvätta stalljeans, de ska ju ändå bara skitas ner igen snabbt som attans.

Tvättar jeans sällan. När de blir skitiga. Fast mina börjar aldrig lukta äckligt, bara lukta mig (vilket luktar gott). Så om/när de blir grusiga. Plus några veckor till, är ej så snabb.