Forumet - Hur pass bra kan du kontrollera dina känslor?

Hur pass bra kan du kontrollera dina känslor?

3632 0 59

Spana också in:

Tyckte inte att nåt alternativ passade bra. Terminatorn antyder väl lite att man inte känner särskilt mycket alls, vilket inte är fallet för min del.

Börjar dock inte bete mig irrationellt och handlar inte blint när jag tappar humöret eller känner mig arg, sårad eller stressad. Kan bli hemskt arg men har även lätt för att lägga locket på/inte låta det gå ut över andra. Kan även inse hur och varför jag känner på ett visst sätt samt hur jag bör hantera det.

De gånger jag behöver få utlopp för känslor som är destruktiva att hålla inne går jag online och förpestar livet för folk på nätet, ser en viss film eller spelar ett visst spel. Det är riktat och olika beroende på vilka känslor det rör sig om.
Tennsoldaten:

I am a terminator (Du röstade på detta alternativ)


Typ. Det ska vara riktigt allvarliga saker, typ som om min mamma dog, för att jag inte ska kunna hålla det inom mig. Är jättedålig på att prata om saker. Tänker igenom dem i mitt huvud, eller förtränger dem om de är för jobbiga för att bearbeta. Tror dock att det är ett väldigt dåligt sätt att hantera jobbiga grejer som bara skadar mig själv. Önskar att jag var bättre på att öppna upp mig med sånt. :/