Forumet - Hur påverkas din hälsa idrott hjälp?

Hur påverkas din hälsa idrott hjälp?

2601 0 5

Mja, uthållighetskapaciteten påverkas starkt av om utifall man haver diversearrow-10x10.png sjukdomar som ställer till det så vissa funktioner försämras.
   Temporärt så kan uthålligheten och orken förbättras eller försämras ifall du äter bra, eller äter dåligt underarrow-10x10.png dagen.
   Den psykiska hälsan har stor betydelse i hur du presterar inom diversearrow-10x10.png rörlighetsmoment, detta kan vara allt ifrån att du mår kasst pga din pojkvän har gjort slut till att du känner dig lycklig och uppspelt. Man kan även tänka att man är kass och inte klarar av momentet och därför presterar inte kroppen på 100% då man ser sig själv som att man inte klarar av det. Koncentrationen spelar största rollen.
   Tekniker har en stor betydelse på hur man klarar sig inom idrott och hälsa då man kan kalla det övning/tekniker. Man måste ha övat och tänkt till hur bästa sättet att utföra något på kan kalkyleras uti minsta detalj för ett minst sagt minutiöst lyckat utfört moment. Det kan handla om allt att ifrån att åka snowboard till "isdans" till häcklöpning. Man måste känna till tekniker för att lyckas "smooth".

Spana också in: