Forumet - hur "förbjudet" är det att dricka när man käkar medicin mot klamydia?

hur "förbjudet" är det att dricka när man käkar medicin mot klamydia?

3897 0 7
ja jag har fått klamydia big deal mitt ex var otrogen, så kom inte med äckliga förnedrande kommentarer,

det jag vill veta nu är hur "förbjudet" ä det egentligen att dricka när man äter antibiotika??? jag fick medicinen i onsdags vilket gör mig så arg för idag ska jag på date med en kille som kommit ner från dalarna som jag inte träffat förr, känner att jag gärna tar en drink så det blir avslappnat, och som sagt i ett annat forum min kompis har stor 20 års fest i morgon, ska jag då behöva sitta spiknykter hela helgen?

någon som vet?

Spana också in:

Det beror på vilket antibiotika du tar. Vanligtvis behandlas inte klamydia med den typen av antibiotika som reagerar med alkohol.

Det är ofarligt att dricka alkohol när man tar exempelvis penicillin men det är ändå bäst att avstå då kroppen måste ta itu med alkoholen innan den kan ta itu med infektionen. Vilket skulle kunna betyda att infektionen ej blir botad efter antibiotika kuren.

I kategorin övrigt ska man inte ha sex innan man behandlat klart en klamydia infektion, då den är väldigt smittsam. Jag vet ej om det var på tapeten men eftersom att du skrev att du skulle på en dejt tänkte jag att jag tar upp det i alla fall.