Forumet - HUR röstar du i vårat parti val?

HUR röstar du i vårat parti val?

5954 0 82
nu börjar det dra ihop sig för ett nytt val, med en bunt partin att välja bland så kan det oftast vara svårt att ta någons sida.

Många partier har alltid nått man gillar, sen en drös med andra åsikter/viljor man INTE tycker om.

Så nu är frågan, HUR ser du på just DITT val av parti?

Väljer du pga en specifik punkt du anser viktig?
läser du igenom allt för att hitta partiet med mest politik som passa just dig (det vill säga partiet kanske inte tex har den viktigaste frågan för dig då) ?

eller hur gör du?

Själv har man ingen aning om hur jag ska lägga min röst för tillfället.

Spana också in:

I riksdagsvalet väljer jag Vänsterpartiet för att de är det minst sämsta alternativet som har någon reell chans att påverka politiken. De står ju dock ganska långt från vilket jag faktiskt hade velat se, men i borgerliga val finns det såklart bara borgerliga skitpartier att välja mellan. Men vissa frågor som t.ex. avgiftsfri kollektivtrafik har de ju i sitt partiprogram och det skulle jag och de flesta andra tjäna som fan på.

Till kommunfullmäktige ska jag rösta på Socialistiska Partiet, dels för att jag känner folk där jag vill supporta och sen också för att Vänsterpartiet på lokalplan i Lund är helt dumma i huvudet. En av deras toppkandidater, Hannah Gunnarsson, är bl.a. polare med rasisten Erik Almqvist från SDU.

Edit:

Lägg din röst, var fjärde höst på minst sämsta parti
så har du gjort ditt för vad vi kallar demokrati
[wink][crazy]