Forumet - Hur säger man upp sig?

Hur säger man upp sig?

4669 0 48
Är det bara jag som blir skitnervös över scenariot?

Jag har ett jobb nu som jag inte trivs med ett skit, arbetsuppgifterna i sig är bra men största delen av chefskalan är fucked up och jag kommer aldrig trivas där så jag vill säga upp mig och hitta någonting nytt.

Idag skulle jag säga upp mig. Det gick inget bra. Jag försökte göra det typ 20 ggr men vågade inte. Jag blir skitnervös och så.. alltså jag är inte rädd för att min chef ska bli sne eller något, det bryr jag mig inte om. Det är bara det att jag lätt blir så blödig under pressade situationer och jag är rädd att börja BÖLA. Ja, är inte den stabilaste. Sedan är det väll risk att jag börjar böla över att jag är så arg att min jobbupplevelse blev så sämst. Hur ska jag gå tillväga?

Spana också in:

Dåren:

När jag sa upp mig gick det jättebra. Dom blev arga så jag sket i att jobba ut min uppsägningstid och drog dirr. [crazy]


Varför blev dem arga? [shake] Mina kommer också förmodligen bli arga för att jag säger upp mig under julrushen och om de ska anställa ny personal så kommer de nog inte ha så mycket tid med att lära upp den. Men det är deras jävla problem [crazy]
Knak och brak:

Du kanske kan skicka ett sms/lapp/mail där du skriver att du behöver prata och funderar på att säga upp dig, så behöver du bara intyga att du inte ändrat dig för en person som redan vet vad det gäller, när ni möts. Det låter enklare.


Jo, det låter enklare, men rätt oprofessionellt.