Forumet - Hur sent är det okej med hög musik, och hur högt ska man tåla?

Hur sent är det okej med hög musik, och hur högt ska man tåla?

360 0 25

Spana också in:

Stellaluna:

kan inte jag kräva att dom ska ha fest utan så pass hög musik då?


Jo, visst. Du kan ju säga till dem att sänka musiken, men på ett snällt sätt. Typ som när vi var hos min pojkväns kompis och grannen kom. Hon bjöd typ med honom upp i hennes lägenhet bara för att han skulle få höra hur mkt det lät, och sa typ att det var okej att ha fest, men att de gärna fick dämpa sig lite.

enhimmelskdrog:

men det ska ju ändå inte hålla på för sent


Nej, inte försent. Men har någon fest kanske man kan härda ut till typ 11-12 i alla fall. Sedan kan man kanske säga till dem att dämpa sig.
Jag somnar oavsett förr eller senare, så mig är det egalt. Däremot blir jag, oavsett tidpunkt på dygnet, något alldeles kolossalt rasande när någon granne sitter och över på att spela instrument. Värst är trummor, men inte långt efter kommer piano. Jag vill gå in till dem och sparka sönder deras satans trummor, bryta av trummpinnarna på mitten och örfila vederbörande.

Och ja: jag lider av situationen i detta nu. Hoppas jag somnar snart.
Upplever samma idioti. Det är ofta tyst på dagen, sedan mot kvällen när klockan är 00:00 - 02:00 så är det jättehög musik. Fastän det inte är fest! Sitter man ensam och dunkar kan man lika gärna ha hörlurar.

Mycket av folket som bor här måste vara bakom flötet. Själv sitter man med hörlurar redan vid 21-23 tiden eller har väldigt lågt ljud. Andra som bor i närheten kan inte ens sänka från högsta till näst högsta volym. Ibland undrar man vad denna hjärnskada många har kallas som medför att de inte kan insé ett så enkelt faktum.