Forumet - Hur ser det ut för mobbaren och den smartaste i klassen idag?

Hur ser det ut för mobbaren och den smartaste i klassen idag?

3481 0 22

Spana också in:

Mina allra värsta plågoandar från högstadiet gör lite olika grejer. En har varit in och ut på psyk sedan just den perioden, vet inte vad hen har för sysselsättning nu men hen föreläste i alla fall på min gamla gymnasieskola om psykoser och PTSD när jag gick en mer avancerad psykologikurs. Två andra är föräldrar nu och verkar åtminstone vara ganska nyktra. 

Jag har ingen aning om vad de smartaste i klassen gör, fast jag var väl lite av en duktig tjej i skolan, så en av dem läser i alla fall till lärare, om man nu får banka på egen trumma på det sättet. 

Zymba:
Haha. De som mobbade mig var också höger. Intressant.
Kanske säger något om människosynen - de starka ska slå på de svaga ;) 

Hur det ser ut för den smarta vet jag inte riktigt. Jag vet faktiskt inte riktigt vem som var smart. Jag var så distanserad från min klass att jag inte riktigt märkte dem. Klassens populäraste kille var dock både snäll och smart, och såvitt jag förstått bör han rimligen ha gått långt, men vart vet jag inte. Jag vet väldigt lite om medlemmarna i min forna grundskoleklass. det får tankar att vandra
jag är den smartaste, kan ärligt säga att jag mår jävligt bra. satsar på läkarlinjen senare. (går i 8:an) Asså man kan typ inte vara den smartaste om du inte har det jättebra hemma osv. mobbarna typ fryser mest ut andra nu för tiden eller (tjejer) bitchblbickar. jag är smartast och bitchigast. kanske ingen bra kombination.. men gör att jag kan svara på sånna här frågor :)