Forumet - Hur ser ditt kvinnoideal ut?

Hur ser ditt kvinnoideal ut?

2156 0 66
Jag kom på att mitt ideal var Miranda

Image

Liten, söt, kort hår, har personlighet, gillar äventyr. Det där räcker i stort sett för att jag ska falla handlöst. De flesta tjejer jag har träffat saknar personligheten och äventyret, tror nog att jag bara känner två eller tre som lever upp till mitt ideal.

Hur är era ideal? Själklart så ska tjejer också svara på hur deras ideal ser ut, det vill säga hur de vill att de själva eller deras flickvänner ska vara för att vara mest optimal och underbar.

Spana också in:

energi, glädje, individualism, och intelligens i symbios räcker för att jag ska falla. sen krävs det ju annat för att det ska fungera också.

jag är väldigt kräsen egentligen

sedan är "att ha personlighet" väldigt luddigt. Finns det människor som "inte" har en personlighet?

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Mawns:

Miranda


alltid undrat vem oväntad's avatar föreställt
Anarkandi:

sedan är "att ha personlighet" väldigt luddigt. Finns det människor som "inte" har en personlighet?


Vet att det är luddigt, that's the point. Finns flera olika personligheter som tilltalar mig, men det viktigaste är nästan att hon har en distinkt personlighet som är intressant (till skillnad från sisådär 90% av alla jag träffat)

För er som är utseendefixerade så är här en fin lista att välja mellan:

störrebild

Image

Till alla er som svarar på bilden: varför valde ni just den personen? vad attraherar er?

Dold text: väljer 1, men 2 3 5 och 10 är också bra
Personlighetsmässigt har jag redan skrivit ner ganska ingående och till och med gjort en tråd om, men viktigast är intelligens, charm, självsäkerhet och, luddigast av allt och också bland det mest eftertraktade, utstråla en viss trygghetskänsla. Det sista vet jag hittills fyra som gör ganska mycket, och en av dem finns på forumet (=O)

Utseendemässigt är jag så tråkig att jag gillar långt, blekt med svart eller rött hår (eller möjligen blont), smal och proportionerligt stora bröst och ingen uppnäsa, uppnäsa är inte snyggt. Med proportionerligt menar jag att jag gillar den där långa, distinkta kurvan som blir om höfterna är lite breda, midjan ganska smal och brösten lite stora.

Utseendet är dock inte hälften så viktigt som personligheten. Eller, jo, det är viktigt att hon är snygg, men man kan vara snygg på så väldigt många olika sätt.

Söt går för övrigt phetbort.