Forumet - Hur ser en fontänorgasm ut?

Hur ser en fontänorgasm ut?

9499 0 42
Hade sex med min pojkvän igår, fick en stark orgasm, som även han kände droppade ner på hans mage. På täcket blev det en fläck som var genomskinligt beige, men när jag får orgasm så brukar de ju anta samma färg som flytningar, alltså vit eller lite genomskinligaktiga. Och dessutom var det en väldigt stor fläck. Och som jag förstår det så "sprutar" fontänorgasmer ut, men de kanske inte gör det om kuken är inne i en samtidigt?

Min fråga är: Har någon fått en liknande orgasm?
Och är det en fontänorgasm? [smile]

Spana också in:

Roslagsvatten AB:

har tobbish gett dig en? [blush]


Nä, snarare 30 [party]LisaR:

hmm ja, det är ju det jag undrar, den var ju inte helt i någon färg, men den var nästan så det såg ut som man spillt ut te eller något, och inte jättekladdigt, för något från min kille kan det ju inte vara, tycker bara det var så konstigt, för jag har aldrig fått något sådant [surprised]


Låter skumt [no-no] Luktade det något? [cute]
Om det var en genomskinlig vätska som droppade så kan det nog ha varit en fontänorgasm. Fast det brukar inte vara kladdigt, utan mer som vatten, och så kommer det typ ur urinröret.

LisaR:

Och som jag förstår det så "sprutar" fontänorgasmer ut, men de kanske inte gör det om kuken är inne i en samtidigt?


Det beror nog på hur stark orgasmen är, om man spänner sig mycket kan det spruta som faan. Men som du säger, kuken är ju i vägen lite så då rinner det nog mest. Och så behöver det inte komma så mycket heller, det varierar.
För att summera det här med mina matematikkunskaper.

Eftersom det droppade på din killes mage när du kom, så betyder ju det då uppenbarligen att du red honom när du fick din orgasm..? Sedan säger du att att det blev en stor fläck på lakanet av detta, samt att det hade en brunaktig färg? Och av mina egna erfarenheter så brukar killen ligga på rygg när du rider...? Dvs att ditt lakan har din pojkväns röv på sig?
Det kanske bara är jag, men det låter lite som att denna "orgasmfontän" du pratar om kanske bara har något att göra med att någons ringmuskel verkar lite slapp..?

Edit:
Det var en tanke bara.