Forumet - Hur ser er vänskapskrets ut?

Hur ser er vänskapskrets ut?

5477 2 64

Spana också in:


Anura:
inte kräsen, men man vill ju att folk skall vara lojala.
Självklart vill man att de flesta i ens närhet skall vara lojala, men när du har dem lojala och vet att ja att du har dem? Så har du också plats för ytliga vänner som på ett vis hjälper till också. Som när du bara vill ta en öl, ibland pratar jag inte ens med mina ytliga vänner... jag bara är med dem för att inte vara ensam med mina tankar:)

hur menar du? den består av personer utvalda för att de är urskiljbara som individer snarare än anonyma och som jag får utbyte av och som får utbyte av mig, som stimulerar mig och som jag stimuleras av. Tycker den verkar balansera sig ganska bra, och att den innehåller människor som var och en på sitt sätt fyller mina interaktionsbehov. 


Anura: vad omfattar den för slags människor?
sådana här: 
mynona: den består av personer utvalda för att de är urskiljbara som individer snarare än anonyma och som jag får utbyte av och som får utbyte av mig, som stimulerar mig och som jag stimuleras av. Tycker den verkar balansera sig ganska bra, och att den innehåller människor som var och en på sitt sätt fyller mina interaktionsbehov.
... tror nog att de alla kan ses som personer med integritet =S

Anura: Nära? Inte nära osv?
Självklart nära. är de inte nära får de inte titeln "vän" utan bara "bekant". En "vän" är en person man antingen redan har ett nära förtroende till eller påbörjat en relation som utvecklas åt det hållet med, enligt min defintion

Har ett mycket trevligt och fint nätverk av fina ladies. Vi träffas med jämna mellanrum och dricker vin och äter alldeles för mycket ost och frukt. Mellan vinprovningarna möts vi på stan för varm choklad, tankeutbyte, kreativt skapande, debatterande samt så gör vi fittor i cernitlera med varandra.

Har två separata grupper av män som jag umgås med: mitt eget pack av fina, intelligenta och alldeles lagom arga kommunister som jag träffar för kaffe och billiga skämt samt djupa samtal samt pojkvännens och mina gemensamma kompisar som är precis ungefär samma sak som det föregående grabbgänget men med fotboll i sammanhanget också.