Forumet - Hur ser Feminister på pedofili och tidelag?

Hur ser Feminister på pedofili och tidelag?

12372 0 116

Satt och tänkte på det här med feminister och deras syn kring sexuella avarter och vurm för sådant som inte följer vad man vill kalla för hetero-normen. Man vill hävda att homosexualitet är naturligt och blir fullkomligt skogstokiga när man försöker så när på att avnormalisera den. Björn Söder (SD) fick exempelvis en avhyvling då han jämförde homosexualitet med tidelag och pedofili. 

Smått angenämt för de alla tre (homosexualitet, tidelag, pedofili) är att de inte följer reproduktionslagarna då dessa parförhållanden inte resulterar i någon kopulation, liksom alla sexuella avarter. Men deras likvärdighet till trots hör man aldrig från feministiskt håll att normalisera eller avdemonisera synen som finns på pedofili och tidelag. Hur kommer det sig att vissa grupper inte behandlas lika inom en rörelse som säger sig stå upp för sexuella minoriteters rättigheter och på vilka grunder rättfärdigar man denna särbehandling internt?

Hur ser ni feminister kring pedofili och tidelag och hur rättfärdigar ni er (eventuella) negativa särbehandling av minoriteter som inte finner acceptabla? Vilka parametrar följer ni då?

Notera att jag säger feminister men att det lika gärna kan vara HBT:are. Det går bra att använda vilket som, men då exemplen jag ger blottar feminister mer i synnerhet än hbt;are  samt att hbt-rörelsen hämtat feminismens samhällsanalys så sätter jag dem i främre ledet i accusation.

Björn Söder fick en "avhyvling" för att han är ett hittehjon, likt alla andra i Kristdemokraterna X-treme

Men ja, när North American Man-Boy Love Association bildades på 70-talet hade de sympatiskt stöd av diverse feministiska och homosexuella grupperingar (en kort stund)
Där har du en fjäder att bygga en hel hönsfarm av, ha så kul.


Weeaboo: liksom alla sexuella avarter.
Ah, men all heterosexualitet resulterar inte heller i avel. All sexualitet utom penetration av penis i vagina utan preventivmedel sår väl utanför reproduktion och bör väl då bedömas som avarter? Även tex kuksugning utförd av kvinna på en man? Sodomi och pedofili kan även det vara heterosexuellt likväl som bi- eller homosexuellt, och barn kan bli gravida: det finns flickor på 9 år som blivit gravida genom pedofili. 

Spana också in:


shatter:
eller hur! homosexualitet kmr u ändå från två parter, samtycke och kärlek. Dessutom skadar det ingen. Pedofili däremot både skadar barnen och deras närstående. Inget samtycke och ingen gemensam kärlek där alls. 
ja, men iofs är de rätt lite som jag förstår mig på när de kmr till SD's logik.

Till att börja med vill jag framhålla att det föreligger en grav skillnad mellan homosexualitet och de övriga två, då homosexualitet (förhoppningsvis) utlevs av samtyckande individer, medan detta icke är fallet vad gäller de andra.

Däremot ser jag gärna en avdemonisering av pedofili. Vad gäller tidelag är jag emot djurplågeri.