Forumet - Hur ser ni in?

Hur ser ni in?

3596 0 26

Spana också in:


Feberyra:
Ser du bara bra ut inuti eller ser du bara bra ut inuti? Alltså är det du (din inre värld) som ser bra ut sedd inifrån dig själv eller ser du inifrån dig själv bra och typ klarsynt utåt (yttre världen)?
Det sistnämnda skulle jag säga. Men idag lite det förstnämnda. Eller åh det var en fråga som kräver lite rannsakan.

Kronotomi: Är enbart "där inne" så lever på inne-scenen, ser det som det är med trötta ögon
Är du hemmastadd där inne, eller känner du att något skaver någonstans där i bakhuvudet? Fattas dig eller din insida något eller någon? Skulle man kunna säga att du är tröttsynt?

isola: Det sistnämnda skulle jag säga. Men idag lite det förstnämnda. Eller åh det var en fråga som kräver lite rannsakan.
Om ändå fler människor tänkte som du och insåg att vissa frågor kräver lite rannsakan (andra faktiskt ganska mycket också...)! Allt börjar inuti dig eller inuti andra människor och det är där rannsakan krävs för att världen ska kunna bli en bättre plats.

gammalumare: var?
In, inuti, inombords, innanför, i insidan, naturligtvis! Inte nödvändigtvis kopplat endast till dig själv, andra människor och varelser och saker har också ett inuti som måste tas hänsyn till. Man kan inte bara lalla omkring i världen och sköta sitt - man måste se in!

kakakaka: vet inte, sj
Alltså det är faktiskt rätt städat, men jag har glömt att ta ut några soppåsar som ligger där och luktar (inte extremt mycket som gamla osköljda mjölk- och gräddpaket har en tendens att göra dock, tänk mer mögligt bröd). I vissa hörn ser det förmodligen ut som om en hoarder har varit i farten, men det är i stort sett positivt och oftast är det typ ett organiserat kaos (klyscha!!!). Det är ganska ödsligt, mest jag själv som tyst lunkar omkring där liksom, men det är ingenting jag tänker på särskilt mycket och det stör mig inte. Jag ser klart ut ur mina fönster mot världen utanför och har börjat luckra upp min mot mig själv riktade svartsyn. Så just nu ser det hyfsat bra ut inuti!

Feberyra: Alltså det är faktiskt rätt städat, men jag har glömt att ta ut några soppåsar som ligger där och luktar (inte extremt mycket som gamla osköljda mjölk- och gräddpaket har en tendens att göra dock, tänk mer mögligt bröd). I vissa hörn ser det förmodligen ut som om en hoarder har varit i farten, men det är i stort sett positivt och oftast är det typ ett organiserat kaos (klyscha!!!). Det är ganska ödsligt, mest jag själv som tyst lunkar omkring där liksom, men det är ingenting jag tänker på särskilt mycket och det stör mig inte. Jag ser klart ut ur mina fönster mot världen utanför och har börjat luckra upp min mot mig själv riktade svartsyn. Så just nu ser det hyfsat bra ut inuti!
:DD din lurare, du fick alla att vara deep-meta x100 här.