Forumet - Hur ser ni ut?#2

Hur ser ni ut?#2

1734545 68 140662
Pah, allas våran översittningsguru HT låste den förra, så jag skapar en ny.
Observera att om den här tråden blir damp så hoppas jag att HT får damp.

Här är du jag, som folk oftast ser mig.
http://frip.dk/ultimatgalning/dampbilder/DSCF0004.JPG


Ord från admin:
Vänlig påminnelse om att bilder räknas som en personuppgift och att det kan vara känslig information att ge ut i ett anonymt forum. Din bild kommer att synas för alla som besöker tråden även för de som inte är medlemmar på Ungdomar.se. Så tänk till en extra gång innan du lägger upp din bild <3 
Senast ändrad 10 Jul 2018, 13:22 av Lucella

Spana också in:

Om du bara orkar se en bild, se den som är markerad med:(NR 1)Detta är jag:
http://tinypic.com/ol8ok
Så ser jag alltid ut....

Så här ser ja för det mesta ut
http://tinypic.com/ol8r4

Så här se jag ut när ja slappar, (haha, försök ignorera jackan, jag hänger den alltid där förn de finns inte möjlighet att hänga den innanför dörren. tyvärr är garderobsväggen ofta med i bild och så även den, det är INTE avsiktigt och hoppas ni är mogna nog att inte ytterliggare påpeka dettan så vi slipper ytterliggare en låst tråd...)
http://tinypic.com/ol8vk

Så här ser jag ut i skolan typ[cool]
http://tinypic.com/ol8y8

Så här ser jag ut när jag bestiger Mont Black
http://tinypic.com/ol941

Så här ser jag ut i närbild
http://tinypic.com/ol95c

Så här ser jag ut när jag lyssnar på musik
http://tinypic.com/olag4


(NR 1)
Och slutligen, så här ser jag ut när jag försöker få en tjej i fällan[bigsmile]
http://tinypic.com/olahy
MaCKaN_86:

Den sista va ju finast. du ser inte ut som varken ett troll eller den onda dockan på dessa, men på de förra me de skumma smilet va de i ögonfallande likt....
Tar tillbaka allt dummt..


Haha, tack. :)
För övrigt blir jag alltid lite Neko när jag har PMS, förlåt om jag sa elaka saker. :P

Vem är den asiatiska übergulliga tjejen?
Susuwatari:

Haha, tack. :)
För övrigt blir jag alltid lite Neko när jag har PMS, förlåt om jag sa elaka saker. :P

Vem är den asiatiska übergulliga tjejen?


De e lugnt, men jag får spel och spårar ut och exploderar som en jättebomb när någon retar mig och jah tycker att jag inte gjort personen ngt.. ett streck över de gammla så e de bra me de..

Den jättesöta tjejen är min lillsayster[bigsmile] Hon är jätesöt och jättekul.. Världens goaste unge...
HentaiTerrorist:

Kawaii~ ^_^
Jag önskar att min syster fortfarande var liten och snäll... =\


Jag har en till, håller me på den punkten, 14 åriga tjejer är fruktansvärda...

Susuwatari:

Min lillasyster är rarast av alla.
Så det så.


Kommer aldrig att kunna h¨lla med om de... Du kan tycka så.... men inte ja
Wajndags!

"Har skrivit att jag inte gillar dem, dem i regel, dvs merparten" Tjae, du skrev att du HATAR fjortisar, sen skrev du "det här är en fjortis", och däribland hade du väl me typ feminister lr ung vänster?
"inte heller de som är stökiga på demonstrationer och koncerter" Kan du snälla i helvete förklara vad som är en "koncert" och vad som är så jävla fel me en koncert?
"de får va för de rinner av mif som vatten på min Goose" De räcker inte me att skumbanan klagade att du nämner den överallt, jag måste också göra det. Du är som nån jävel som typ går runt på tunnelbanan o säger "Hej, min kuk e 30 cm..." det är ju onödig information men som vissa små fjortisar tänder till på. Kul för dig, du har en jacka du gillar och som du tycker är värd varenda öre som du vet vad det är värt, men satan din jacka nämns lika ofta (Av dig) som jag ser en bild på dig!
"Iofs har alla fördomar :P Dom som säger "jag har inga fördomar" ljuger fan :P" Nä men de finns olika fördomar, jag säger inte att "alla asiater är bra på matte" fördomen e bra, men jämför typ "mammor i 30-årsåldern brukar vara snälla" med "alla vänsterpartister har smutsiga kläder o vet inte va hygien e".
"Ja jag kan inte låta bli att se ner på folk som tror på och gör knäppa saker" haha! det var nog det dummaste jag hört. Du kan ju t ex likna hur du gillar din jacka till att en sadomasochist gillar smärta, du kommer säkert på en liknelse :P
"men mina tankar och åskter kan jag inte rå för" Jo de e ju de du kan! Första steget mot intolerans är att inse att man rätt lätt kan ändra sig. Fixa bara upp i ditt huvud att "Alla invandrare skriker inte" t ex, så e de klart på kanske 1 vecka lr 1 månad... säger INTE att du e rasist, jag tog det enbart som exempel.
"Ingen bryr sig om din fåniga jacka." (susu)
"Ingen bryr sej om din slemmiga tandställning" (frystejp)
Snälla du kom inte o säg att de där va svar på tal? Du sitter o säger "o min jacka hit" o "å min jacka dit"... Du säger att du e stolt över din jacka o att den e värd pengarna, susu säger att hon vill slippa tandställning o att hon ogillar den o de e inte nåt som hon har valt, bara jag som anser att det där var onödigt taskigt?
Jaha!

När vi endå ska hålla på å citera folk i ennu en ny tråd så visst:

Citat från myschly i förra tråden:
"Frystejp: Försök o komma på en lösning? Du skriver en jävla massa men inget av det löser egentligen nåt, det eggar snarare bara vidare allt... "

Vad fan gör du nu då? Dom sa till och med förlåt till varandra i den här tråden så kommer du och drar upp allt igen. Jävligt bra gjort, du kunde tagit det när det var mer aktuellt istället för att börja förstöra en ny tråd liksom.
MaCKaN_86:

Den sista va ju finast. du ser inte ut som varken ett troll eller den onda dockan på dessa, men på de förra me de skumma smilet va de i ögonfallande likt....
Tar tillbaka allt dummt..


Susuwatari:

Haha, tack. :)
För övrigt blir jag alltid lite Neko när jag har PMS, förlåt om jag sa elaka saker. :P


Naw vad sött, de blev sams till slut. *Klappar händerna*

Myschly, nödvändigt att ta med sig den gamla låsta tråden till denna nya trevliga tråd? :P