Forumet - Hur ser ni ut?#2

Hur ser ni ut?#2

1414657 63 140456

Spana också in:


Steeeekaren:
Borde öppna klädbutik på nätet och sälja sådana Skeleton-kläder.
Har en dröm och stå modell. Blir alltid avundsjuk på när jag ser modemagaziner, nätbutiker. Stod modell en gång inför en workshop vilket var fantastiskt. Det är i alla fall någonting som går att göra utan bekymmer. Sen gäller det ju att hitta den fotografen. Läste en stor affisch i en galleria där de sökte modeller för catwalk, jag lyste upp men nej. Usch, hade det vart nu däremot när jag är ledig och söker nytt jobb, men först måste lära känna fotografen. 

Skeleton-kläder gillar jag! Men min hemsida skulle nog heta cloudsfashion som min blogg, det var meningen till det först då jag bara hade blommönster. Circusinthewoods är ett annat namn för mina skeleton kläder. 
IMG_20190407_183337_716.jpg

Inte nöjd, ingen totoro känsla och nästan dubbelhaka.. jag tycker inte om och se mig framifrån i denna vinkel. Försökte ändå vrida mig men så här ser jag ut när jag låtsats spela min musik som kiniro no corda. Saknar den där fotografen som hittade hur högt jag skulle ha huvudet och vart jag skulle ha blicken någonstans.. (min favorit jacka)