Forumet - Hur ska en tjej vara?

Hur ska en tjej vara?

444 0 30

Spana också in:

Något kortare än mig (1.70 kanske) sen ska hon ha ett sinne för humor och gillar Datorer (jag kommer dö oskuld :P) lite mullig måste hon vara, man vill ju inte ha ett benigt vrak. Hon måste vara självsäker och ganska spontan i sina handlingar. hon SKALL gilla mys pys och att bedriva otukt =D
långt till tjej kort går (axel längd) och antingen rak lugg eller otroligt vakra långa lockar. (får ju nästan ståfräs nu ju) och hon ska ha en liten solbränna, int grov.

Nä nu måste man fan daska lit balle, satan va kåt man blev
PetraPott:

HEJ ALLA SÖTA KILLAR DÄRUTE


jag är inte söt!! Inte vet jag, för verkar det som att dom ska vara taskiga och ful i munnen mot mig.. Så det tkr jag om tjejer.... 10 stycken tjejer har sagt dumma saker om mig, senast IDAG!! Så sånt får jag höra daglige, Men det är lugnt tjejer, jag klarar av att höra att jag är Dryg, Störd osv... Det är bra att höra, så att man vet ist för att ni bara inte går runt och är tyst om det, Vet man det så äre bra.. Då vet man också att man inte ska satsa på ngn tjej!! Annrs går man och satsar och blir besviken för att man inte lyckas!!!

Men annars för mig då, hur dom ska vara: Trevlig och rolig att ha att göra med (ingen verkar varad et mot mig), Inte llt för spinkig, men lagom, Inte spec rund heller.. ja, vad har man mer att berätta,rakad fitta helst, men pyttelite hår går också bra men inte överdrivet, helst rakad! det är vad jag ÖNSKAR, men sen vad som händer är bara att se. Jag tror inte att jag träffar ngn iaf..
PetraPott:

hah tack för era svar [bigsmile] spännande att läsa. MEN vad tycker ni? HUR ÄR MULLIG? jag är 173 cm lång och väger 74 kg. Lite större lår, lite små tjock mage men ändå väldigt platt o vältränad (är vältränad). Lite större rumpa osv.


bild skulle vara bra [smile]
du kan ju censurera den om det skulle kännas jobbigt.
Men det är vad jag önskar, det kommer aldrig bli sanning, men det kanske är bäst för mig att ge faaaan i kärlek.. jag ska nog inte ha, Har fått börja höra nya saker en dyrg idag också, nämligen att jag är störd!!! Så det är osannligt att ngn skulle gilla mig, stackars henne isåfall, hon måste ju bli mobbad, inge kul att utsätta en tjej för det. då mår ju hon mest dåligt och jag dåligt för att jag gör att hon bli mobbad, För tjejerna finns det alltid ngn annan...