Forumet - Hur ska jag agera på detta?

Hur ska jag agera på detta?

2089 0 5
Hej

Men flickvän är väldigt svartsjuk av sig och är rädd att jag ska vara otroget, främst eftersom hennes ex var otrogen. Men tycker ni det ska gå över på mig? bara för att hennes ex var otrogen betyder väl inte det att hon ska sätta massa krav på mig?.

Men iallafall så har jag några tjejkompisar, såklart. Och en av dom är min allra bästa kompis som verkligen är mig väldigt nära som jag kan berätta allting för.

Först fick jag inte träffa hon så länge inte min flickvän var med, men det snackade jag med henne om och jag fick tillåtelse av henne att få träffa min tjejkompis, för hon inte villa vara emellan vår kompis-relation. 

Men sen för någon dag sedan så såg min flickvän ett långt brev som min kompis då hade skrivit till mig, där stod det hur mycket jag betyder för henne och att hon älskar mig och att jag är hennes andra halva osv.

Och nu får jag inte träffa min tjejkompis igen eftersom hon säger att hon inte kan lite på min tjejkompis.

Vad ska jag göra?

Saile1337: Men sen för någon dag sedan så såg min flickvän ett långt brev som min kompis då hade skrivit till mig, där stod det hur mycket jag betyder för henne och att hon älskar mig och att jag är hennes andra halva osv.
Skulle du inte bli misstänksam om din tjej hade en killkompis som bekänner sin kärlek till henne på det sättet? Att skriva att du är hennes andra halva tyder på att hon är kär i dig.

Spana också in: