Forumet - Hur ska jag berätta för min mamma?

Hur ska jag berätta för min mamma?

2222 0 46
Det är såhär att jag har träffat en fantastisk karl. I ungefär tre månader har vi varit ett par. Allt är jättebra och så klart vill ju familjen träffa honom. Speciellt morsan då. Men här kommer det lilla problemet in. Jag har inte berättat att min karl är 31 år äldre än mig. Och åtta år äldre än morsan själv.
Hur ska jag säga det? Dom jag berättat det för redan har ju varit väldigt negtivt inställda å inte alls sagt någon positivt. Jag vill ju att morsan ska gilla min nye:-)
TIPS NÅGON?

Spana också in:

Alltså.. Jag vet inte riktigt om jag vågar ta detta seriöst, men jag tänker svara på det seriöst i alla fall. "Åldern är bara en siffra", har man ju hört ett antal gånger.. Men jag håller inte med.

Om din pojkvän är 31 år äldre än dig skulle han kunna vara din pappa. Nu undrar jag hur gammal du är, jag utgår ifrån att du är ca 18 år med tanke på genomsnittet på den här hemsidan (ja, jag bara gissar!). Då är den här pojkvännen 49 år. Dvs, han ska snart fylla 50. När du är 30 kommer han vara en gammal gubbe i rullator.

Tänk fan igenom din framtid innan du sätter dig i en sån situation. Det är inte så svårt att hitta en annan, ha den här killen som en nära vän du kan komma till med dina barn och fika hos, istället.

Sorry, men det är vidrigt.
rarasarabara:

Jag fyller snart 21


själv tycker jag att låter låter lite absurt, men du är vuxen och gör dina egna val i livet. Det borde dina närmaste respektera. Förstår dom att de kan kännas väldigt konstigt, men det är fortfarande ditt liv, inte deras. Så länge du är lycklig, kör[smile]
Viktigast är att du kan vara dig själv med honom. Ibland kan det faktiskt vara bättre med någon som är mycket äldre än en själv. Behöver inte alls vara nåt negativt. Man har ju hört om dåliga exempel, så det är inte alls så konstigt att man reagerar när en 20-årig tjej blir ihop med en man som är så mycket äldre. Men som sagt, bara du vet vad du gör. Hoppas familjen respekterar ditt val av livspartner och så hoppas jag att det är seriöst, både från din och hans sida.