Forumet - Hur ska jag börja ta kontakt med henne, HJÄLP?

Hur ska jag börja ta kontakt med henne, HJÄLP?

2063 0 20
Är så här att jag går 2 året på gymnasiet och efter halv tvåan så märkte jag att en tjej i 1 som går samma typ av program på min skola kollade in mig och det gör hon fortfarande och vet inte hur jag ska ta kontakt, är samtidigt för blyg av mig men det är hon med... HJÄLP hur ska jag göra? Det jag har hört om henne så verkar hon vara en dröm tjej.

Kom igen nu UM, ge mig tips utan några klagomål [smile]

Spana också in:

isola:

säga hej


Det var det jag trodde [smile]

Burger:

Känner inte alla tjejer i hela världen men nej, jag tror inte att alla tjejer tycker så...


Ah, sant men ska väl fatta nå jävla mod och ta och göra det! Är less på att vara så blyg[mad]

Beliebes:

Det värsta som kan hända är att du får ett nej


Jadu det är väl det man är rädd för ju, ett stort jävla fiasko måste hon tror att jag är eller så vill hon inte prata om hon inte svarar mig?

Beliebes:

"Win win situation"


Det är ju det om hon svarar [smile]
1. hitta modet att ta kontakt
2. va kreativ! Du kan ju inleda en konversation hur som helst typ ngn gång då skolan/korridoren är relativt tom fråga om hon vet vad klockan är (och led det vidare till ngt mer intressant), om hon står i kön till toan eller ngt kan du ställa dig också och kanske fråga typ om det varit upptaget länge eller ngt, låtsas att du tappat ngt och fråga folk (inklusive henne) om de sett det (led då samtalet vidare till ngt annat) osv. Finns massor av scenarion man kan hitta på! De flesta frågor är inte så konstiga att ställa till ngn man inte känner och är därför en bra väg till att prata vidare och förhoppningsvis inse att man har ngt gemensamt som kan leda till vänskap eller mer..
meija_s:

1. hitta modet att ta kontakt


Det är där det sitter in gjutet i huvudet att det inte kommer att lyckas att jag kommer att bli så nervös så att jag inte får ett ord och jag blir stum typ :S Och då kommer ju hon tro att man är ja...

meija_s:

2. va kreativ!


Jo men det tror jag faktiskt jag kan fixa om man tänker lite:) Tack för tipsen!! :D

passaro:

Peta på henne.


Haha, och det skulle ge vadå?
Johansson:

Det är där det sitter in gjutet i huvudet att det inte kommer att lyckas att jag kommer att bli så nervös så att jag inte får ett ord och jag blir stum typ :S


Hahaha, har varit med om det där själv så vet hur svårt det är (sååååå irriterande för man förstör ju bara för sig själv, men verkligen svårt att få bort!) Men för att känna dig mer trygg så skulle du ju kunna testa bara att ta kontakt på ungefär samma sätt fast med ngn annan som du inte alls är intresserad av (bara för att se vad som kan hända så du är förberedd, bara för att det kanske kan lugna lite?) Och försök bara att intala dig at det är lugnt. Seriöst, vad kan hända? Det är bara en casual conversation, hon vet inte ens om du är intresserad eller inte och börjar du med en vanlig fråga så har du alla chanser att banga ur om hon mot förmosdan inte alls skulle visa sig intresserad eller om det skulle bli stelt!
Johansson:

HJÄLP


Ta detta från den blygaste lilla flickan på jorden: Du ta kontakt med henne annars kommer det aldrig hända något :)
Och tro inte på sådan bullshit som ödet och blablablabla, bara go 4 it.
Och snälla, inte säga hej på facebook eller något sådant losigt. Det är bara gay.
Det var en kille som gillade mig också en gång i tiden och han bjöd mig faktiskt på bio bara sådär, rätt charmigt. Dock gjorde jag nog stackarn homosexuell, men nog med det.
Om du gillar henne, visa det, och inte via internet. [bigsmile]
Flygaren:

Du ta kontakt med henne annars kommer det aldrig hända något :)


Ja, det är sant tyvärr.. Men jag ska ta och göra det håller på att samla mod eller vad fan man ska säga hoppas bara att göra det, men kommer sluta upp som vanligt för att jag är för blyg, men ska verkligen försöka den här gången! [smile]

Flygaren:

Det är bara gay.


Haha jadu, det är säkert möjligt men är inte det bra att säga ett enkelt hej och sen prata lite så hon vet att man finns och sen så börjar man prata med henne i verkligheten då?

Flygaren:

Dock gjorde jag nog stackarn homosexuell, men nog med det.
Om du gillar henne, visa det, och inte via internet. [bigsmile]


Stackarn! Hur gjorde du han homosexuell då? : /