Forumet - Hur ska jag få det att ta kortare tid

Hur ska jag få det att ta kortare tid

1697 1 16
Hej, jag har nu funderat på att köpa en hamster men mina föräldrar säger att jag måste visa att jag kan ta ansvaret för en hamster. Helt 7kt, de säger att om jag blev arg och smäller igen dörren dör den, och det gör den ju. Det skulle vara jätte 3vligt med en hamster. Mina föräldrar säger att jag måste klara av några veckor utan att få damp. De har helt fel bild av mig, JAG KAN TA HAND OM EN HAMSTER OCH VAD ÄR DET DE INTE FATTAR???Alltså måste jag visa dem att jag kan, har i ett år velat ha en hund men ingen skulle kunna ta hand om den på dagen. Hur ska jag korta av tiden från flera veckor till några da'r.

Spana också in:


Dando: Hej, jag har nu funderat på att köpa en hamster men mina föräldrar säger att jag måste visa att jag kan ta ansvaret för en hamster. Helt 7kt, de säger att om jag blev arg och smäller igen dörren dör den, och det gör den ju. Det skulle vara jätte 3vligt med en hamster. Mina föräldrar säger att jag måste klara av några veckor utan att få damp. De har helt fel bild av mig, JAG KAN TA HAND OM EN HAMSTER OCH VAD ÄR DET DE INTE FATTAR???Alltså måste jag visa dem att jag kan, har i ett år velat ha en hund men ingen skulle kunna ta hand om den på dagen. Hur ska jag korta av tiden från flera veckor till några da'r.
har haft 4 st :) kände precis som du, hade hund men den såldes.. sen ville jag ha hamstrar..gick bra, dom är inte mkt till besvär..bara fylla på mat 3ggr i veckan, byta vatten varje dag o städa buren 1 gång i veckan samt låta hamstern kanske få en liten lekhage i ditt rum som du gjort själv o lägga ut lite stenar o gräs osv som en kan ha kul i o leta efter godis :D Så säg till dina föräldrar att du vill ha en nu för att visa att du kan ta ansvar :)Annars, håll ut! Sök massa på internet kanske om hur man tar hand om en hamster på bästa sätt, läs om mat och livsstil osv! :D 

S3ON: Du verkar våldsam. Vad har du för framtida planer för hamstern? Fascinerar insidan utav dens kropp dig? Alltså, tänker du skära i den och så? 
Jag är inte våldsam, är du dum eller, tror du jag vill disikera den har du säkert fått något problem. Jag är inte ond. Fy ***, hur kan du ens tänka tanken, du gör mig rädd.