Aviseringar
Rensa alla

Hur ska jag få honom till och bli min?


Ämnesstartare

Om ni har läst mina tidigare trådar så handlar alla om killar, och som sagt denna också. Men denna betyder faktiskt mycket för mig, för jag är kär.
För två veckor sedan så träffade jag en kille. Vi började hänga som vänner men efter några dagar så hände det som jag inte trodde kunde hända. Vi hånglade och gjorde andra grejer. Detta var första gången det kändes rätt och nu kan jag inte sluta tänka på honom. Jag är dötts kär. Vi har varandra på snap och insta. Vi snapar lite till och från men inget mer direkt. I början när vi snapade så var han aktiv hela tiden men nu så ignorerar han mina snaps mer och mer. Vi bor i olika städer så det är lite men inte så svårt och träffas. Men som sagt vad borde jag göra och hur ska jag få honom intresserad igen? 

Vill bara tillägga att jag vågar inte fråga honom om vi ska träffas eller nått sånt, vill vara mer sneaky.


   
Citera
Aabbaa

Verkar ju som du är besatt med honom. Var eran vänskap tvåsidig? Var det bara du som skrev eller startade han också konversationer. Låt honom vara i ett tag låt honom andas


   
SvaraCitera

Man kan inte direkt få en person intresserad på ett bra vis, om han inte är intresserad då är det bara att gå vidare. Tycker inte att sneaky är en bra taktik. Fråga honom så vet du ju då lite vart han står. 


   
SvaraCitera