Forumet - Hur ska jag få tillbaka henne??

Hur ska jag få tillbaka henne??

4643 0 58
Jag har alltid varit en kille som älskat att vara singel och göra vad jag vill. Men så för 4 månader sedan träffade jag en tjej som jag verkligen tyckte om. Vi blev tillsammans och hon fick mig att förändras på det bra sättet. Jag slutade röka och jag ångrade att jag betett mig som ett svin mot massa brudar tidigare. Men när vi varit tillsammans i tre veckor så kom jullovet och jag skulle iväg till Egypten i tre veckor.

När jag kom fram till hotellet så insåg jag snabbt att det skulle bli jobbigt med tre veckor utan sex och det blev inte lättare när man insåg att ett gäng RIKTIGT heta norskor bodde brevid oss.

Jag tänkte inte göra något men 2 veckor in på resan så frågade en norska oss om vi ville hänga med in till deras rum och festa lite. Jag tänkte varför inte de blir väl kul för min kompis iallafall. Vi drack ganska ordentligt och jag gjorde ett misstag när jag hade sex med en av tjejerna. Jag ångrade mig som fan dagen efter och bestämde mig för att berätta det för min flickvän när jag kom hem.

Så när jag äntligen kom hem till min tjej igen så var allt som vanligt vi gav varandra julklappar (hon fick ett halsband för 1500). Jag bestämde mig för att berätta om vad som hänt och det borde jag fan inte gjort för hon dumpade mig direkt. :S

Jag hade hoppats att hon skulle förstå och förlåta mig, men hon gav mig inte änns en chans. Hon skrek att hon hoppas att jag dör och att hon aldrig mer vill se mig, hon kasta till och med en bok på mig..

Hur ska jag få tillbaka henne ?? saknar henne som fan </3....

Spana också in:

Kingh:

När jag kom fram till hotellet så insåg jag snabbt att det skulle bli jobbigt med tre veckor utan sex


Alltså, hade du faktiskt älskat henne och värdesatt ert förhållande, förutsatt att ni har ett monogamt förhållande och inte kommit överens om något annat, så hade du faktiskt kunnat runka istället, eller helt enkelt bara låta bli att ha sex med någon annan. Jag förstår att hon är arg, speciellt när det faktiskt bara rörde sig om tre ynka veckor.
Kingh:

jag gjorde ett misstag när jag hade sex med en av tjejerna


Förstår ej hur man av misstag råkar ha sex med någon.

Och fråga henne vad du ska göra, men för allt i världen, stalka henne ej. Vill hon inte ha något med dig att göra så acceptera. Hon kanske inte värdesatte ert förhållande lite högt som du gjorde. Även om det inte verkar som att du värdesatte det speciellt högt när det är sexet och ej flickan som du säger att du saknade under de tre veckorna.
timeisrunningout:

Alltså, hade du faktiskt älskat henne och värdesatt ert förhållande, förutsatt att ni har ett monogamt förhållande och inte kommit överens om något annat, så hade du faktiskt kunnat runka istället, eller helt enkelt bara låta bli att ha sex med någon annan.


The May Queen:

det skrämmer mig när en kille säger: "insåg att det skulle bli jobbigt med tre veckor utan sex"..


Kingh:

Jag bestämde mig för att berätta om vad som hänt och det borde jag fan inte gjort för hon dumpade mig direkt. :S


Jo, det gjorde helt rätt. Det gör ont att bli dumpad, men du förtjänade det.Kingh:

Hur ska jag få tillbaka henne ?? saknar henne som fan </3....


Gå vidare. Saknaden går över.
The Saviour:

sluta vara djurgårdare, ingen normalt fungerande människa vill ha en djurgårdare, dom är patrask


Är inte i närheten av djurgårdare...
Kviq:

Hon kanske inte värdesatte ert förhållande lite högt som du gjorde.


Tror nog hon värdesatte det, för hon gråter som fan och går inte till skolan... Om man inte värdesatte de hade man ju inte brytt sig
Slumpartad:

Däremot kan du ju börja sprida genom dina polare och så att du verkligen verkligen ångrar dig och är ledsen över det och så


Mina polare tycker det är bra att jag är singel... De tyckte att jag va med henne för mycket så de är glada nu... Och hennes kompisar är det inte lönt att säga något till för de ger mig bara massa bitchblickar och säger kommentarer om hur känslokall jag är och hur dålig männsika osv