Forumet - Hur ska jag göra?!?1

Hur ska jag göra?!?1

264 0 32
en kille jag träffade i stort sätt hela våren, men inte på en speciellt seriös nivå, frågade precis om vi ska träffas i morgon.

snackar väldigt mycket med en annan kille också, men vi har inte träffats eller så. bara i skolan, vi går i samma skola. kruxet är att dessa två killar går i samma klass.?! är det okej att träffa kille nr ett, eller borde jag låta bli?

fan va svårt allt blev. vet att det egentligen bara är jag som vet det rätta. eller tja, nej jag vet inte? kanske kan nån hjälpa mig lite iaf.. [cute]

Spana också in:

ellinorjulia:

Jag tycker det är helt okej iaf. Fast det beror ju på vilket sätt du pratar med den "nuvarande killen" om ni bara pratar som två vänner är det ju inget fel alls. Killkompisar är tillåtet ;)


hm, ja. Vi snackar mest som kompisar, blir lite annat ibland, men vi vet ändå att vi båda är lite intresseade av varandra.
eeeema:

båda, haha..


okej, ja gå för det bara då[wink]. Det är ingen som säger att det är rätt eller fel att dejta flera killar samtidigt.. kan ju vara bättre, men kanske lite jobbigt att dom går i samma klass, men skit i det. Om du är intresserad av dom så börja att bli kompis med båda och sedan får du se hur det går sen om det blir något mer med en av dom..för du kan ju inte få båda he he
S3ON:

Träffa & knulla! Dumpa honom sedan och försök med den andra.. Visar det sig att den första var bättre, då kan ju alltid gå tillbaks till honom.. Män förlåter allt!


har redan träffat honom [blush]. gillar att träffa honom, men hade liksom avslutat det och träffat andra. nu när han hör av sig blev min hjärna helt fucked up igen. åhh![mad] men ska nog träffa honom. får se vad som händer [smile]
upponer:

vad är det som inte känns bra ?
om det inte känns bra, så sluta med det då.


nu har jag frågat den kille som inte frågade om vi kan ses i morgon, om vi ska ses nån gång. för jag vill gärna träffa honom. då jag tror jag kan bli fast och fortsätta träffa den första fast jag egentligen vill lära känna den andra. har även berättat för honom att en vill träffa mig i morgon, och jag inte vet hur jag ska göra. får se hur allt går. kanske vart svårt att fatta vad jag skrev nu.
eeeema:

kanske vart svårt att fatta vad jag skrev nu.


okej, det är ju lite svårt för mig att avgöra vilken kille du ska välja, asså fortsätt så som du ska göra så får du se hur det blir. Oroa dig inte, om det inte blir nått så blir det inte. Om det händer nått med den ena killen så forsätt med honom då och var bara kompis med den andra..