Forumet - Hur ska jag göra?

Hur ska jag göra?

1081 0 26
Okej,så nu är det såhär att jag ser mig själv som attraherad av båda könen,men att min mamma verkar ta det som en slags lögn när jag berättar. Hon skrattar och viftar bort det,vilket jag tar som respektlöst och taskigt.

Några bra tips om hur jag kan behålla det hela seriöst och verkligen göra så hon förstår?

Tack.

[censur]

Spana också in:

Egentligen, varför ska hon förstå? Dra hem en flickvän när du får en så fattar hon garanterat att du menar allvar, jag kan inte riktigt förstå att det är så viktigt just nu.

Annars kan du ju kolla henne i ögonen helt seriöst och berätta att du blir sårad då hon inte tar dig på allvar. Det fungerar för mig [smile]
Döda henne och fråga sedan varför hon inte tar sin dotter på allvar. Fråga henne om hon någonsin kände sig sexuellt attraherad av någon eller något när hon var fjorton och fråga henne om hon tyckte att det var betydelselöst. Tala om för henne att det är hennes uppgift som mamma att bemöta sina barn med respekt.
försök tala om för henne att du känner dig kränkt/sårad när hon inte tar dig på allvar och bara skämtar bort det, och se till att du själv inte är fnissig eller något när du pratar med henne om det. det är så lätt hänt att folk tror man är oseriös om man berättar om någonting seriöst på ett oseriöst sätt liksom.. [n]

förresten ville jag bara säga att mew är bra, med tanke på ditt användarnamn. c: