Forumet - Hur ska jag göra?

Hur ska jag göra?

252 0 22
Det är så här att jag har börjat gilla en tjej som går i samma klass som jag. Ögonen slits alltid åt hennes håll. Det positiva i det hela är att jag får ibland blickar tillbaka, vissa gånger lite längre blickar ända tills nån av oss sliter bort den och några gånger lite kortare.

Vi pratar nästan aldrig med varandra mer än simpla frågor som *vad är klockan?* eller *när börjar nästa lektion?*.

Hon ger mig inga extra leenden eller försöker ta kontakt med mig, utan det är enbart de där blickarna jag har att gå på.
Det finns ingen annan tjej som ger mig sånna här signaler och jag vill veta vad de betyder?

Så vad tror ni är hon intresserad eller tycker hon kanske bara att jag är snygg? är det värt ett försök eller ska jag skita i henne?

Spana också in:

Snowiiiiiiiiiiee:

Jag vill ju såklart prata med henne så mycket som möjigt men vet aldrig riktigt vad man ska prata om, då blir det mest bara skolsnack som inte leder någon vart :(


Aaw, känner igen mig där! Det är nervositeten som talar! [wink]

Ta det långsamt fram bara så lägger den sig tillslut! [smile]
S3ON:

Är det som så att hon ler samtidigt som era blickar möts? I sådant fall skulle jag vilja påstå att det finns ett intresse! Försök att ta kontakt på ett djupare plan, men gå ej för snabbt fram! Tona gärna samtalsämnet if u feel what i mean!


Våra blickar möts, men hon ger mig inga leenden menade jag :) Men det är ganska vågat att göra i ett klassrum där alla kan upptäcka en kan ju vara därför? Har dock aldrig prova le samtidigt, kanske värt ett försök? :)
Snowiiiiiiiiiiee:

Några fler tecken man också kan försöka kolla efter?


Jag tror de visar sig ganska uppenbara för dig vid senare skede om det vill väl! [smile]

Snowiiiiiiiiiiee:

men det är också något i blickarna som talar för att något intresse finns,


Kan vara, eller så är det dina drömmar som talar. [sad]
idag så satt jag och en kompis och en tjej och snackade lite. Jag såg att hon jag är intresserad av stog på nån meters avstånd framför mig tittade på mig. Jag visste inte hur jag skulle hantera det så jag lyfte blicken och gav henne en kort blick för att sedan fortsätta prata, hon fortsatte titta på mig ett litet tag innan hon efter några sekunder gick iväg.

Det måste ju också vara något att tillägga. Men i en sånn situation hur ska jag göra då? Bjuda in henne i samtalet på något sätt eller vad ska jag göra?