Forumet - Hur ska jag göra för att bli av med oskulden?

Hur ska jag göra för att bli av med oskulden?

2914 1 15

Hej, jag är sjukt kåt hela tiden, men är alldeles för blyg för att ta det sista steget med tjejerna som jag känner. Vet någon något ställe i Stockholm där typ många orrar hänger eller något, börjar nästan bli jobbigt nu. Eller har ni några tips på hur jag ska bli av med den;  de ska inte vara någon som jag känner i alla fall.

Kommentarer (6)

  1. Vad är "orrar"? 

  2. mynona: "horor", lössläppta personer

  3. jag vill gärna höra svaret från stockholm08, som använde det: jag vill höra hur han förklarar det

  4. Lättillgängliga tjejer :)

  5. Tjejer som vill göra samma sak som du vill själv? 

  6. helvete, jag är fan 20 och också oskuld, jag  är i lite värre sits asså:P

Tråden har 15 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

Att vara 16 år och oskuld är absolut inget du bör skämmas över eller känna att du på så sätt måste ''påskynda'' att bli av med. Många i din ålder är oskuld, ca 1 tredjedel av dem som går ut gymnasiet är oskuld.

Det är ganska vanligt att man tänker ''åh fan 16 och oskuld, jag är ju 16, måste bli av med den snart, det är ju löjligt, kommer ju dö oskuld''. Det är oftast ganska fel. Du skall inte alls behöva känna stress för det, utifrån vad jag tolkar det. 

En perfekt ålder att bli av med den vad jag anser är runt 20. Många i din ålder samt min skäms dock att fortfarande inte ha haft sex. Om någon svarar att dem inte haft sex så tänker inte jag mycket mer på det. Jag tror dem som vågar svara ärligt och stå för det har ganska bra självförtroende. 

No need to hurry boy, definitivt inte med någon liten ''orre''

orrar??? Är det stockholmska elr?