Forumet - Hur ska jag göra för att få jobb nästa år?

Hur ska jag göra för att få jobb nästa år?

1159 1 11
Tjabba hur ska jag göra för att få jobb nästa år? Vilka slags ställen ska man söka på? När ska man börja leta? Hur ska man gå till väga? Och vad är grejen med att man inte äns kan ringa upp och säga att jag inte fått jobbet? Fyller 17 i år och ska börja andra ring.

Blir så jävla deppig och förbannad när man ser jämngamla jobba och när man hör att kompisar jobbar. Sen känns det helt jävla hopplöst för då blir det samma visa nästa sommar och likadant med att söka fast jobb efter gymnasiet. 
Kontakta arbetsgivare TIDIGT, typ i januari/februari. Kolla med kompisar eller släktingar om de känner någon som behöver anställa, alla jobb är inte utannonserade. Jag sökte till typ 10-15 ställen, 2 erbjöd mej jobb och nu har jag avtal fram till januari med bra lön. Jag gick en teoretisk gymnasielinje och hade egentligen ingen arbetserfarenhet så nej det är inte omöjligt. 

Själv märkte jag stor skillnad efter att jag blev 18, då var det många som verkade intresserade men typ ingen ville ha mej då jag var 16/17.

Spana också in:


BlomkålsPaprika: Kontakta arbetsgivare TIDIGT, typ i januari/februari. Kolla med kompisar eller släktingar om de känner någon som behöver anställa, alla jobb är inte utannonserade. Jag sökte till typ 10-15 ställen, 2 erbjöd mej jobb och nu har jag avtal fram till januari med bra lön. Jag gick en teoretisk gymnasielinje och hade egentligen ingen arbetserfarenhet så nej det är inte omöjligt. 

Själv märkte jag stor skillnad efter att jag blev 18, då var det många som verkade intresserade men typ ingen ville ha mej då jag var 16/17.
Bra svar