Forumet - Hur ska jag göra?Kan inte prata med tjejer som jag gillar.

Hur ska jag göra?Kan inte prata med tjejer som jag gillar.

4511 0 23
Tjena!Nu har jag ett litet problem,Jag har inga problem med att flirta med tjejer via sms och andra saker som msn.Men nu har dett gått så långt att jag troligtvis ska träffa eller rättare sagt att hon vill att jag ska komma och "prata" med henne i sin lägenhet[blush] Nu till problemet[sad] Jag kan verkligen inte prata med tjejer som jag gillar.Jag blir ju f*n helt tyst.Någon som har något tips på hur jag ska få igång några intresanta samtal med den här tjejen?
Kom med så många förslag som möjligt för natten är lång[wink]
Kvitto:

Någon som har något tips på hur jag ska få igång några intresanta samtal med den här tjejen?


Gå dit, ta det lugnt, låt det flyta. Fråga vad hon tycker om, vad hon gör på fritiden, osv. Fast ni kanske är förbi det i och med att ni snackat genom msn och sms innan.

Så ja, gå bara dit och umgås tills irl-obehaget sköljs bort! [y] Dold text: tro mig, det gör det efter en stund.

Spana också in:

Kvitto:

hur jag ska få igång några intresanta samtal


en rolig grej^^ som faktiskt hände när jag och min nuvarande kille träffades.. Vi hade smsat ett tag och så men så fort vi träffades blev det tyst.. :S Såå under en lång tystnad fick jag ett sms.. där han skrev att han var lit nervös för att prata.. så vis msade mitt framför varandra i typ 1-2 timmar tills vi brast i skratt av något vi skrev om och då började vi prata [bigsmile] Du kan juh alltid testa det [y]
Kvitto:

Jag kan verkligen inte prata med tjejer som jag gillar.Jag blir ju f*n helt tyst.


Är sådan, fast med dudes då. Blir inte alltid tyst, men knäpp i huvudet och socialt awkward.
Men, det har löst sig ändå. [party]

Kvitto:

Någon som har något tips på hur jag ska få igång några intresanta samtal med den här tjejen?


Tänk inte så mycket på att du faktiskt måste få igång ett intressant samtal, då blir det lätt pressat. Tänk inte så mycket alls faktiskt.
Det värsta är ju när man fastnar tankarna; "Men säg något då, kom igen. Något kan du väl säga? Fan vad pinsamt och tyst det är. Gaah goooh ghhhlllost!"
Ta det lugnt, visa intresse för det hon säger. Då kommer du förmodligen framstå som snäll och trevlig även om du inte pratar så mycket själv.
Kanske kan ni hitta på något som inte kräver särskilt djupa samtal. Spela något spel eller se en film.
Kvitto:

Både och fast det lutar nog mer åt att jag inte vet vad jag ska säga


Men vet du vad hon har för intressen? Går hon i skola? Vad gillar hon för musik. Prata om sånna vanliga saker. Var inte rädd för att prata om nåt minne som dyker upp när ni pratar om något annat:) Annars får du väl börja hångla o mysa så slipper du snacka ;)
Nirvana:

jaja det kommer gå bra. De flesta är väl lite nervösa när man ska träffa nån för första gången sådär:) Du får berätta hur det gick sen


ja jag var till henne igår,hon hadde sagt att hon skulle prata på men som förväntat blev det inte så [cute] Till slut började vi prata och tiden bara svepte iväg[bigsmile] Sen innan jag viste ordet av det var jag tvungen att gå vi sa hej då sen när jag väl var hemma fick jag ett meddelande "Fan vad snygg du va"[rolleyes] Sen ville hon träffa mig igen[smile] så på fredag ska jag till henne för andra gången och jag hoppas på det bästa[cheers]