Forumet - Hur ska jag göra med alla dessa pengar?

Hur ska jag göra med alla dessa pengar?

732 0 23
Hej!

Nu har jag under en väldigt lång period arbetat på min hemsida och försökt att få upp min sida i Google ranks i över 3 måndader, nu är den äntligen högst upp och jag ändrade sidans "maintenance" sida till vanliga sidan, nu, redan efter 15 timmar står det på mitt AdSense konto (Google) "841 Skr".

Låt säga att jag då drar in 1000 om dagen, dvs. 30,000 om månaden. Hur ska jag hantera dessa pengar?

Problemet är att jag är 14 år gammal och har inget kreditkort eller något. Funderar på att skaffa Mastercard Paypal kort, ska jag då säga åt Google att lägga in pengarna där? Vem kommer skatta för de?

Tillkommer det avgifter utöver skatten?

Jag kan ge de till min farsa och han ger de till mig, men han äger ett företag och om det åker in på hans konto kommer det väl egenavgift (på runt 25%) + skatten (30%), jag vill helst bara betala skatten.

Så hur tycker ni att jag ska göra? Har förresten inte ett kreditkort, vilket rekommenderas?

Spana också in:

Det bästa är att gå till banken och snacka med dom, typ swedbank, nordea osv. Så kan man öppna ett konto, det brukar ju kosta... Men jag har ett ungdomskort (visa, sånt här blått), electron. Det är kopplat till 1 konto där jag har mina sommarjobbspengar + annat. Använder bara det :) Det kostar inget tills du fyller 20 [y] Men kanske blir krångligt att flytta och kanske inte så bra om du går runt med ett bankkort om du har massa pengar där.
ChickiBull:

Btw, om du driver 1000 om dagen genom google så antar jag det är mycket bajstrafik för dem som annonserar, google drar av bajstrafik innan dem utbetalar


Det är högkvalitativ trafik, ingen bajstrafik. (Får runt 5-21 kronor per klick)

Ska till Nordea om ett par dagar och kolla då.

Till den som undrade, ja, det är en .com domän.
kerpentin:

Med risk för att outa mig så säger jag inte sidans namn,


"outa" dig för vem? Om du är rädd för att någon du känner ska se tråden och veta vem du är har du ju redan outat dig. eftersom du inte har skrivit några andra inlägg förstår jag heller inte varför det spelar någon roll om någon random på forumet får reda på din riktiga identitet, but thats jsut me =)
Hade varit försiktig och kanske tagit den lätta vägen genom din farsas företag/bankkonto om möjligt, med tanke på att du bryter mot AdSense regler. Du måste vara myndig för att vara AdSense-publicist.

Frogeater:

hur man faktiskt klättrar i google sökningar


Jag har jobbat med detta under de senaste 3,5 åren. Har 1 liten aning om hur det funkar.