Forumet - Hur ska jag göra? Min pappa är så himla sträng!

Hur ska jag göra? Min pappa är så himla sträng!

1446 0 17
Hej! Jag är en tjej som gärna skulle vilja sova över hos min pojkvän, problemet är att min pappa ALDRIG skulle tillåta det.
Mina föräldrar är skilda och mamma skulle tillåta det utan att diskutera, hon litar på mig.
Pappa däremot, skickar med överfallsalarm när jag ska gå hem från en filmkväll (promenaden tar tio minuter) och han ska alltid, typ förhöra mig efteråt. Han vill bara väl, jag vet. Men hur ska jag ta upp att jag vill sova över hos min kille?

En dag, hade jag tänkt "Nejmen nu tar jag upp det!" och på morgonen, när min bonus-mamma kom hem efter att ha jobbat natt så sa hon "Oj så hemskt när Sandra börjar ha killar sovande hos sig."
Jag satt och åt frukost bredvid. Tog inte upp ämnet som jag tänkt.

Hur ska jag göra? Hjälp mig om det finns någon som orkar hjälpa en stackars 15-åring??[shake]

Spana också in:

Av vilken anledning vill han egentligen förbjuda det? Inser han inte att ni lika gärna kan ha sex mitt på ljusa dagen?

Fråga din mamma först och sov över med hennes tillåtelse utan att säga till pappa förrän efter att du har gjort det. När du väl har gjort det med mammas tillåtelse så kan pappa inte förbjuda, och när du redan har gjort det en gång är ju "skadan redan skedd" och det är meningslöst för honom att förbjuda dig att göra det en gång till.
Tog upp det idag med mamma, sa det först på skoj, och sa att frågan var rent "hypotetisk" (är osäker på vad ordet betyder, men det lät bra och mamma verkade då inte reagera på det.)
Hon sa då ja utan att tveka. Och senare så ringde pappa för att prata om presenter till min födelsedag, och då föreslog mamma kondomer x) På skoj alltså.
Fem minuter senare ringde pappa och frågade om mamma pratat om kondomer och p-piller med mig. Sen tog jag upp det men honom. Och när jag sa att mamma inte sa nej så fick han dåligt samvete på något sätt och sa ja[crazy]