Forumet - Hur ska jag göra nu med tjejen jag är kär i?

Hur ska jag göra nu med tjejen jag är kär i?

174 0 5
Förra veckan frågade jag en tjej jag gillar ifall vi skulle ses i helgen. Hon sa att hon inte kunde (vi har jävligt mycket arbete denna helg så var kanske dumt av mig att fråga just nu till denna helg..). Däremot sa hon att nästa helg passade bättre (ifall jag minns rätt). Då jag går på universitet har vi 1 seminarium och några föreläsningar denna vecka.

Undrar lite nu hur jag ska göra. Jag vet att jag ska inte vara "för på" tjejen när vi ses. Jag ska inte tänka på att jag frågade ut henne eller något sådant. Vara lugn, normal.
Ska inte verka "kär" eller något.

Men hur ska jag göra nu med helgen? Ska jag fråga henne direkt efter seminarumet om helgen? Ska jag fråga om hennes telefonnummer? Ska jag fråga ifall hon ska gå på föreläsningarna för att då ta kolla om helgen?

Ska jag fråga ifall hon har lust käka lunch tisdag?

Vet liksom inte hur jag ska göra nu då jag aldrig varit i denna position tidigare. Hon sa verkligen att "denna helg passar dåligt för mig men nästa funkar bättre". Så när kan jag ta upp det med henne?

Sista seminariumet är imorgon inom min kurs och sedan byter vi grupper. Har föreläsning på tors-fre. Så känns som jag måste göra något denna vecka för att vi ska hålla kontakten..

Spana också in: