Forumet - Hur ska jag göra?

Hur ska jag göra?

1291 0 6

Jag mår så jävla dåligt just nu , har gråtit och gråtit. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Mitt liv går åt helvete, jag . Har har supit ner mig  och jag orkar inte mer, funderar på bästa vägen  att avsluta allt, lixom jag har kommit till den punkten då jag helt enkelt känner att det är bäst att  avsluta mitt liv, ni kanske tror jag är dum i huvet men ni vet inte mitt liv ni vet inget, men jag vet inte hur jag ska göra, jag har massor folk runt omrking mig som jag älskar men jag orkar inte leva längre, jag lever med så mkt skuld och skam, jag vill bara att allt ska svartna och slippa allt, Det här är ett rop på hjälp, snälla, jag vet inte mer hur jag ska göra, vill inte lämna alla jag älskar men samtidgt orkar jag inte med detta, snälla bara hjälp mig någon... Var an jag vända mig? hur gör jag? snälla någon? jag orkar inte mer, vill bara att allt ska svartna. 

Spana också in:

du är inte ensam. jag känner exakt samma sak. men jag har kämpat på, gör du det också! att ta sitt liv hjälper dig inte. att dö är det värsta som finns, du försvinner, aldrig mer äta nåt, kolla på en bra film, känna den goa vinden etc, tänk på dom småsaker som gör livet härligt. och glöm inte alla nära och kära du gör jätteledsna om du tar livet. o du kan alltid söka hjälp.


wiieee11: Jag mår så jävla dåligt just nu , har gråtit och gråtit. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Mitt liv går åt helvete, jag . Har har supit ner mig  och jag orkar inte mer, funderar på bästa vägen  att avsluta allt, lixom jag har kommit till den punkten då jag helt enkelt känner att det är bäst att  avsluta mitt liv, ni kanske tror jag är dum i huvet men ni vet inte mitt liv ni vet inget, men jag vet inte hur jag ska göra, jag har massor folk runt omrking mig som jag älskar men jag orkar inte leva längre, jag lever med så mkt skuld och skam, jag vill bara att allt ska svartna och slippa allt, Det här är ett rop på hjälp, snälla, jag vet inte mer hur jag ska göra, vill inte lämna alla jag älskar men samtidgt orkar jag inte med detta, snälla bara hjälp mig någon... Var an jag vända mig? hur gör jag? snälla någon? jag orkar inte mer, vill bara att allt ska svartna. 
du säger det själv, att det är 'just nu' som du mår så. det finns alltid möjlighet för att det kan vända o bli som det ska va o att du kan leva som du vill leva.   fast aa det är svårt att komma ur själv, så hjälp är alltid bra.  jag tror att alla mår bra av att komma ut i naturen, inte nån park utan i vildmarken lite, få jobba lite med kroppen, känna att man behövs o gör något som bidrar.  det kan också hjälpa att hitta en dröm o sen verkligen skita i hur overkligt det låter o  kämpa sig dit.  hmm ja tycker psykomotorisk fysioterapi hjälper mycket bra o ba samtal med vem som helst som är förstående hjälper.                        om du inte hittar nån som ger bra hjälp, kan du försöka hjälpa dig själv med att lista ut exact vad som gör att du mår som du mår o sedan ändra situationen, det kan va att t.ex. flytta, hitta aktiviteter, förändra hur man tänker eller bryta några vanor