Forumet - Hur ska jag hjälpa honom?

Hur ska jag hjälpa honom?

302 0 13
Gjorde för ungefär en vecka en slut med min pojkvän efter att ha haft massor med trassel. Problemet är att han nu vill ha tillbaka mig, men jag vill inte gå tillbaka. Han mår dåligt över det här och jag mår dåligt över att se honom såhär. Han är inte säker på om han vill vara min vän för han tror det blir för jobbigt, men det vill jag för vi har ändå gemensamma vänner och allt kommer att bli knepigt om han är min ovän.

Han är inte personen som gillar att prata ut. Jag är rädd för att han bara kommer att sitta hemma och sjunka djupt ner i skiten istället för att faktiskt försöka satsa på ljusare dagar.
Jag själv är lite utav ett hälsofreak och har massor med bra knep och tips för att må bra igen.
Men jag vill hjälpa honom att må bra igen, men vet inte riktigt hur jag ska göra det!
Hjälp någon?

Spana också in:

OF 5:

DU kan inte hjälpa honom det är precis så enkelt.


Det ligger något i det.

td: Säg till honom vad du har för tips och sen låter du honom vara. Jag hoppas att han tar sig i kragen och går vidare. Men han måste ju såklart få sörja först.

Jag tror att det är bäst om ni inte träffas på ett tag. Annars blir han ju påmind.
dansanattenlång:

Hans välmående är viktigare.


Fast projektarbete är jävligt viktigt. Skillnaden mellan huruvida men går ut med fullständiga betyg eller inte. Beroende på hur långt de har kommit så känns det faktiskt som att hon kan sätta sig själv och sina betyg framför ett ex känslor. Han kan väl avbryta sitt projektarbete om han känner att det blir för jobbigt. Hans känslor är inte hennes ansvar.
Det är ju enbart ett antal månader kvar på projektarbetet så jag skulle vara otroligt tacksam för att slippa byta arbete för som sagt jag vill ju inte ha IG i kursen.
Men nu tror jag kanske att jag vet hur jag ska fixa projektarbetet utan att träffa honom allt för mycket. Får skippa vissa saker jag egentligen tänk göra.
Och hoppas innerligen på att vi snart kan umgås igen. Men man vet ju aldrig. :/