Forumet - Hur ska jag klippa mig?

Hur ska jag klippa mig?

7147 1 13
Hej allihopa!

Jag behöver hårhjälp. Jag har aldrig haft en frisyr som jag ba wawawoom vilken grej!! Kanske därför jag alltid varit lite missnöjd med min hårkvalite och ansiktsform.

Min hår är Inte jättetunt men åt det tunnare hållet, mina öron kan sticka fram ibland vilket jag hatar. Skulle vilja ha glansigare hår men håller det rätt torrt då det ska vara lätt att tupera eftersom jag älskar volym. Jag har svårt att ha lugg eftersom den lätt blir stripig och tunn eftersom jag inte har så tjockt hår. Detta kanske dock vore mest smickrande eftersom jag har långt och smalt ansikte. Men svårt som sagt.

Skulle helst ha extensions för att addera volym och längd men det är ju dyrt och håller inte särskilt länge. Är dessutom trixigt att fixa med själv.

Är mitt hår omöjligt att få snyggt?

Inga kommentarer

Senast ändrad 15 Apr 2015, 11:04 av Lounge
Tråden har 13 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Jag tror att du hade varit jättesnygg i en lob (dvs en längre bob) med en lång snelugg. Fördelen med en sådan lugg är att man kan dra den åt sidan om man tycker att den är för stripig någon dag. 

Spana också in:

sidecut Rodnar
Åh, såntdär är jättesvårt :( Har inte direkt något tips då jag brukar köra på att bara klippa av det till en "frisyr" man inte behöver fixa, den är redan där liksom... 
Men har du frågat frisören någon gång vad dom tycker? Sist jag klippte mig bollade vi idéer litegrann och jag blev mer nöjd än någonsin tror jag.
åh vad spännande, posta när du är färdig!!

tror det skulle bli superfint med lugg, eller med snedlugg och page. typ lite uppklippt och kortare!!