Forumet - Hur ska jag komma över det han gjorde mot mig

Hur ska jag komma över det han gjorde mot mig

1204 0 29

Spana också in:

köttfärssås:

Killar är sämst


Hemska människor är sämst* [no-no]

Det enda som kan få dig att komma över det är att bearbeta det, vilket absolut inte är lätt. Men det finns hjälp att få, ofta bara ett par knapptryckningar ifrån dig.

Macktorsken:

Rikta dig mot BUP eller Unga Vuxna

SeptemberQueen:

han tvingade mig till olika sexuella grejer jag inte ville och det har gjort att jag ofta inte står ut med mig själv. Jag känner mig liksom psykiskt våldtagen av honom.


Det absolut första du själv måste inse är att en frisk, normal, sund och glad person inte beter sig som ditt ex gjorde i ett förhållande. Det är inte ditt fel överhuvudtaget, utan något som han måste jobba på själv, innan han går ännu längre i sitt beteende.

Jag tycker du ska vända dig till någon vuxen, en förälder, ett storasyskon, en skolkurator, BUP - så du får prata av dig ordentligt. Våldtäkter och psykisk misshandel är traumatiskt och kan ta en tid att bearbeta, men det finns hjälp att få och du kommer klara det alldeles utmärkt. Låt inte någon annans idiotier hindra dig från att leva ett fritt och lyckligt liv.
Har vart med om samma sak.
Ingen har någonsin fått mig att må sämre än han.
Har nu gått ett år och jag får panikattacker pga det han gjort/sagt, tar avstånd från vissa och är livrädd i vissa situationer pga honom.
Han har i princip förstört mitt liv och nu är han känd, har flickvän och hans favoparti växer.

Jag vill dö.