Forumet - Hur ska jag komma ut?????!!!!!

Hur ska jag komma ut?????!!!!!

2064 2 13
Svår fråga, men innerst inne måste du välja vilket liv du vill leva. Jag förstår rädslan att förlora dinna nuvarande vänner. Men oavsett öde kommer du säkerligen få flera.Bättre att leva som sig själv och lycklig än tillbaka håld och frustrerad.Tycker du ska prata med säga som det är till dinna vänner. Riktiga vänner stannar. Lycka till :)

Spana också in:

Jag skulle berätta för mina nära och kära först. Några vänner som du känner got your back, det är enklare om man är fler. Tänk på att inte bry dig om vad andra säger och du är grym och perfekt som du är! folk kommer va emot och så kommer det finnas folk som stöttar dig. Kämpa och gör detta för dig själv. Finns inga direkta tips på hur man ska komma ut utan gör på det sätt som känns rätt. Du behöver inte stå i skolan/arbetsplatsen och skrika ut det utan om någon frågar kan du säga 'jag är gay' och säg det med stolthet!  Sen om de inte gillar dig så är det deras förlust. Kommer finnas hundratals som tycker om dig för dig. Något sådant som vad du tycker om för kön ska inte spela någon roll alls. Kämpa <3

Rosegurkan123: Hej! Jag är gay och har vetat det sen jag var typ 7 nu har jag kommit ut till min kusin och 2 av mina bästa vänner (fast då var jag lite bi) men mitt mål är att komma ut för alla jag känner men jag är så rädd för att ingen ska gilla mig. Snälla behöver hjälp.

Asså om dom inte kan acceptera dig som du är, är dom inte riktiga vänner, du hittar säkert nya vänner någonstans !
Personligen ha jag vare homosexuell så länge som jag kan minnas, men jag skit bara i om folk vet eller inte. Så detta tips kan va skitigt men jag ska försöka.

säg till dina föräldrar att du vill prata med dom separat, sen, så berätta du först och främst för din mamma, tyck jag. Sen din pappa och om han eller din mamma säg nå om det, då så kan du antingen inte ta upp igen eller så säg du att dom kan skita ned sig.

det funka att va arg på sina föräldrar ibland. Är det ett känslosamt ämne och dom förneka det kan man be dom dra åt helvete, sen borde dom förstå just hur mycket det betyd för dig.

möjligtvis ett dåligt tips, men det funka nog.