Forumet - Hur ska jag kunna prata med henne?

Hur ska jag kunna prata med henne?

605 0 66
Jag och en tjej på min skola är lite på G men jag har nästan aldrig chansen att prata med henne pga att hon sitter med sina kompisar och jag med mina, och dessutom går hon i 2an medan jag går i 1an så jag vågar inte precis gå fram och sätta mig bland dem och säga typ ”Hej, jag går i 1:an och jag sätter mej här för att få chans att prata med…. osv” det skulle kännas väldigt pinsamt. Ett problem är också att jag är ganska blyg och tyst. Vad ska jag göra?
eller om det skulle va i ett annat land äv sveige kunde ju snacka med henne helt öppet, men då detta samhälle e så fegt o tillbakadraget anses det som att man e slite störd om man bara gå o snackar med nån, men kör hårrt iallfall, säger hon nåt, så kan du be henne dra åt helvette.....................
Är lite i samma situation. Fast jag går i 3an och hon går i 1an, jag är för blyg för att gå och sätta mig brevid henne när hon är med sina kompisar. Så jag frågade om hon ville gå på bio istället. Så mitt råd är väl att du gör något sånt. Sen så vill en del tjejer ha yngre killar, beror helt på hur du är.

Spana också in:

Jallieeeeee:

ja, sen måstye man ju se okej ut med o inte som en misslyckad målning, eller en dåligt bakad pizza............era mesar


Men värst vad du var otrevlig då, jag bad bara om hjälp och så kommer du och dissar det totalt, och ålder har faktiskt inte så stor betydelse.
Chickfactor:

ofta en tjej vill ha en yngre kille[confused]


Varför inte.. jag kan förstå att äldre tjejer inte tycker om dig, men och andra sidan gillar ju ingen dig.

Hur som helst är det bara att snacka med henne. Alltså det kan låta jobbigt och i många fall är det det. Men vad har du att förlora i sämsta fall så blir hon bara smickrad och lite glad och inget mer med det och i bästa fall kanske hon vill träffas. Som sagt se det inte så allvarligt och gör det bara.