Forumet - Hur ska jag nå denna drömkropp?

Hur ska jag nå denna drömkropp?

1208 0 12

Tjena! Det är så här att jag nu har gymmat i ca 3 månader för att kunna nå min drömkropp. Jag är en 16 årig kille på 188 cm med en spinkig kroppsbyggnad. Väger ca 75 kg och har en fettprocent på ca 8.5. Du skulle kunna likna min med den här, fastarrow-10x10.png jag är väll lite "biffigare" speciellt armar! : http://www.google.se/imgres?newwindo...tart=0&ndsp=14

Kroppen jag vill nå ser ut ungefär så här: http://www.google.se/imgres?newwindo...tart=0&ndsp=16


Är detta helt omöjligt eller har jag några chanser att kunna nå detta om jag jobbar oerhört hårt? Hur lång tid kan detta ta om jag äter rätt, sover rätt och tränar rätt? Vilken kroppsdel ska man satsa på i första hand och som tar längst tid att bygga upp? Vilka övningar är mest effektiva för varje kroppsdel? Och gärna lite mer små tips om ni sitter inne med några.

Detta är en dröm jag haft länge nu och tänkte därför nu börja helt seriöst med detta "projektarrow-10x10.png". För tillfället så kör jag igenom hela överkroppen. Jag tränar ca 5 ggr i veckan och kör typ biceps, triceps och axlar ena dagen, andra dagen kör jag rygg och bröstmuskler osv osv. Brukar köra pass på ca 1 h och vet inte riktigt hur många sets, reps som är mest effektiv. Är de bättre att köra på lättare vikter och göra många eller tyngre vikter med färre reps?

Dricker nu dessutom proteindryck efter varje träning för att på så sätt "snabbare" nå minaarrow-10x10.png mål. Hjälp för att min träning ska bli så effektiv som möjligt uppskattas väldigt gärna!

Spana också in:


Reeeetooo: Hur mycket kalorier smäller du i dig per dag? hur mycket protein per dag? Varför kör du intearrow-10x10.png ben? 

Jag kör 8 repsarrow-10x10.png 4-5 sets för att bygga. Tung som fan skall det vara. 

http://www.kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=31071 - Övningar

Pga att jag har problem med mitt ena ben.  Min ena vad är större och starkare än den andra vilket gör det väldigt svårt att kunna "maxa" när mina ben inte klarar av lika mycket i vikt :)