Forumet - Hur ska jag orka fortsätta att leva?

Hur ska jag orka fortsätta att leva?

3574 0 42
Hej! 
Jag är en tjej som är 16 år.
Jag har både blivit utsatt för våldtäkt  och blivit sexuellt utnyttjad 2 gånger och mycket mer men det är det att det sätter sina spår i en. Men men det var inte det jag ville komma ut med.
Det är såhär jag har självskadebeteende sen 5 år tillbaks och självmordstankar lika länge och just nu har jag självmordstankar och har även planerat en hel del för det. Men det är flera som vill att jag ska orka leva vidare och jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att orka fortsätta. Alla dom hära polisförhören och all press i skolan tar stryk på mig. Jag orkar inte kämpa något mer.. Om ni har några tips på hur jag ska ta mig till och hur jag ska försöka att lära mig att hantera det så är ni väldigt välkomna och berätta. 
ANdra fattar inte detta.jpg

Spana också in:

Det är svårt att be om hjälp när alla känslor och tankar säger en sak, och alla runt om ring
en helt annan. Som isola är inne på, psykologkontakt, en bra psykologkontakt måste du se till att få. Då kan du få hjälp att hitta sätt att bearbeta de tankar du bär. Om du har någon närstående vän eller familjemedlem som du känner att du kan prata med så gör de, det är dåligt att ha det instängt.
Hej! Vad tråkigt att höra att du mår så dåligt. Ledsen Är fruktansvärt att gå igenom det du gör, och det behöver du verkligen inte göra ensam! Det finns massor av bra hjälp att få, vi har sammanställt en lista med de bästa stödorganisationerna som du kan vända dig till. Kika gärna där och ta kontakt med någon av dem, vet att t ex Självmordsupplysningen är väldigt bra. Kram på dig och håll dig stark, du fixar det! Hjärta

Zymba: Hej! Vad tråkigt att höra att du mår så dåligt. Ledsen Är fruktansvärt att gå igenom det du gör, och det behöver du verkligen inte göra ensam! Det finns massor av bra hjälp att få, vi har sammanställt en lista med de bästa stödorganisationerna som du kan vända dig till. Kika gärna där och ta kontakt med någon av dem, vet att t ex Självmordsupplysningen är väldigt bra. Kram på dig och håll dig stark, du fixar det! Hjärta
Ja jag har sett det förut men tack ändå! kram <3

Johanna123:
Ja jag går och pratar med skolkuratorn och hon ringde BUP för 2 veckor sedan och dom skulle ringa inom 2 veckor men det har dom inte gjort... Men det kommer nog bli att jag går där på BUP.
Be någon närstående att ringa dem och säga att du behöver komma dit snabbt. Man måste tyvärr ofta tjata på vården för att det ska hända något.